Csörgő tükörrel Tukan Alban Kaloo legkisebbeknek 0 hó-tól

Termék leírása

Csörgő tükörrel Tukan Alban egy igazán modern felfedező babajáték a francia Kaloo vállalat műhelyéből, amely felkelti a kicsi figyelmét és fejlesztően hat rá már a születés pillanatától fogva. A papagáj kivitelezésű csörgő minőségi műanyag és puha textilanyag kombinációjából készült, lehetőséget nyújt a kicsiknek megismerkedni a színek világával, anyagokkal és nagyszerű lehetőséget kínál a hallás fejlesztésére is. Játék színes háromszöggel, négyzettel és karikával elszórakoztatja a kicsiket hosszú időre, miközben új formákkal, alakzatokkal ismerkedik. Fiúk és lányok egyaránt nagyon megörülnek a tükörnek, melyben önmaguk mozgását figyelhetik meg. Speciális alapanyagból készült, teljesen biztonságos a legkisebbek számára. 

A legkisebbeknek szánt játék nagyon fontos minden baba optimális fejlődésében. A játék növeli a kicsik agyának aktivitását, formálja a személyiségüket, feljeszti kézügyességüket és készségeiket. Már a születés utáni első hetekben a gyermek nagyon érzékeny az értintésre, reagál rá és a csörgő tükörrel remekül feléleszti ezt az érzékenységet. Tarka színekben tündököl, mely ajánlott a legkisebbeknél, ugyanis még nincs teljesen kifejlődve látásuk és nem érzékelik a színskála összes színét. A gyerekek előszeretettel rágják a játékokat, így próbálva ki az új dolgokat. Minden Kaloo játék letesztelt és megfelel a legszigorúbb szabványoknak is. Rágcsálható, próbálgatható, kóstolgatható. 

A francia Kaloo vállalat már 20 éve van jelen a piacon és csodaszép pihe-puha gyerekjátékok gyártásával foglalkozik legkisebbek számára egyedi dizájnban minőségi alapanyagokból. Kaloo játékokban megjelenik a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség. A gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, a játékoknak meg kell feleni az európai előírásoknak, így biztosítva van a maximálisan minőségi és biztonságos végtermék, melyeknek köszönhetően versenytárs mentesek a piacon. Kaloo cég oda figyel a gyerekek vágyaira és szükségleteire, ezért is érzik a gyerekek a Kaloo játékok közt kellemesen és biztonságban magukat. Gyerekjátékok tisztítása egyszerű, 30 fokos vízben ajánlott mosásuk fehérítő és keményítő nélkül, hogy a minőség és szép szín megmaradjon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Termék magassága24 cm
A csomagolás méretei22*25 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.