Csúszda nedvesítéssel állatkás XS Slide Little Smoby 90 cm locsolócsőre köthető UV szűrő 24 hó-tól

Termék leírása

Csúszda nedvesítéssel XS Slide a francia Smoby vállalat műhelyéből egy praktikus csúszda kisfiúk és kislányok részére már 2 éves kortól. Erős szerkezettel és 90 cm hosszú csúszásfelülettel rendelkezik. Erős és tartós műanyagból készült, mely kellemesen bársonyos élményt nyújt tapintásra. Az élei lágyan lekerekítettek. Kompakt csúszdát vidám állatkák ábrái díszítik, már az első pillantásra leveszi a kicsiket a lábaikról, bel- és kültéren egyaránt kihasználható. A gyermek biztonságáról a csúszásmentes lépcsőzet gondoskodik, csupán 75 cm magasságának köszönhetően a legkisebbek is bátran lecsusszanhatnak róla.

Csúszda locsolócsőre is köthető, így akár tobogánként is kihasználható, mely a forró nyári napokon kellemes hűsítő felfrissülést nyújt majd. Méretei a csúszdának 125*50*75 cm, teherbírása 20 kg. Színét UV szűrő védi a káros napsugarakkal szemben, ezért évek múltán is újként fog a csúszda hatni. Nagyon szép színkombinációnak és külcsínnek köszönhetően minden udvart és kertet szebbé varázsol. Csúszdázás közben fejlődik a fantázia és képzelőerő, illetve a mozgási képességek. Csúszda tavasztól őszig kihasználható, a csöppségek nagy kedvence lesz. Összeszerelése és tisztítása egyszerű. 

Neves francia Smoby vállalat minőségi műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik már évtizedek óta. A Smoby játékok műanyaga erős, tartós, de egyben lágy, selymes és bársonyos a tapintásra. Minden Smoby termék éle lekerekített, hogy gyermekeit játék közben elkerülje az esetleges sérülés veszélye. Smoby márka garancia a francia minőségre, biztonságra és egyediségre.

Jellemzői

  • vízre köthető és tobogánná alakítható
  • felületét állatkás ábrák díszítik
  • a csúszófelület hossza 90 cm
  • UV szűrő védi a színeket a kifakulástól
  • teherbírása 20 kg
  • 2 éves kortól ajánlott
  • csúszásmentes lépcsőzet
  • lekerekített élek, felülete bársonyos a tapintásra
  • minőségi francia termék
  • fiúknak és lányoknak egyaránt
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek125*50*75 cm
Termék magassága75 cm
A csomagolás méretei107*26*54 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Maximum terhelés20 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
gift SS2024ECO0306 Vedro set s krhličkou,ECO461 Vedro set Dino
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.