Csúszda Baby BIG hossza 118 cm robusztus kék-piros

Termék leírása

A  német BIG gyártó cég terméke a Baby gyermek csúszda megdobogtatja az Önök kicsinyeinek szívecskéjét.Baby csúszda 3 éves kortól felel meg a gyerekeknek. A semleges színkombinációnak köszönhetően egyaránt alkalmas kisfiúknak és kislányoknak is. Hogy a sérülés veszélye minimális legyen, a csúszda élei lekerekítettek és a lépcsők csúszásgátló felületűek. Ez a Baby BIG  csúszda azon kevesek közé tartozik, amelyek a lépcsők mentén magasított kapaszkodóval vannak ellátva, ami növeli a játék biztonságosságát. A szép, élénk kék és piros színek az anti UV szűrőnek köszönhetően, mellyel a csúszda rendelkezik, ugyanolyan ragyogóak maradnak hosszú éveken keresztül.

A Baby BIG csúszda 118 cm hosszú csúszási felülettel három éves kortól felel meg a gyerekeknek önálló játékhoz. Mivel a csúszda robusztus szerkezetű és rendkívül stabil, így biztosan kibírja a gyerekek mókás hancúrozását. Az 50 kilogrammos teherbírásnál addig használhatják a csemeték, míg ki nem nőnek belőle. A BIG termékeket egymástól független intézetek tesztelték és kihangsúlyozták a termékek minőségét. A BIG bízik termékei minőségében, és ezért nem szokványos garanciát nyújt 3 évre. A Baby BIG gyerekcsúszda tesztelt a TÜV Rheinland német felügyelő hatóság által összhangban a szigorú biztonsági GS szabványokkal. 

A BIG egy neves német gyártó cég, mely nemzetközi díjakkal is rendelkező csúcskategóriás játékokat állít elő. Szimbólumuk a bivaly, melyre jellemzők az: erő, robusztusság és ellenálló képesség, ugyanezek a tulajdonságok jellemzik ezt a márkát. A BIG játékgyártó termékei biztonságosságára alapoz, a gyártás során felhasznált anyagok nemcsak kiváló minőségűek és újrahasznosíthatók, de az egészségre sem károsak. Az összetéveszthetetlen dizájn, a modern gyártási eljárások és játékok, melyek megfelelnek a gyerekek követelményeinek – ez a BIG.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyNémetország
Méretek134*60*92 cm
Termék magassága92 cm
A csomagolás méretei119*60*26 cm
Teljes hosszúság134 cm
Csúszófelület magassága118 cm
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg7,5 kg
Maximum terhelés50 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.