Csúszda Starplast hossza 2,1 m zöld

Termék leírása

A Starplast gyerek csúszda stabil fém létrával rendelkezik, amely összerakás után 130 cm magas. A teljes csúszófelület hossza 2,1 méter, szélessége pedig 40 cm. A csúszda egyenes alakú, ami a gyerekeknek csodás intenzív élményt biztosít a csúszdázásnál. A csúszda teljes hosszúsága 219 cm. Maximális teherbírása 50 kg. Nagyon érdekes egyenes megoldású gyerekcsúszda, amely a csöppségeknek rengeteg szórakozási lehetőséget és vidám csúszdázást nyújt.

Az élénk zöld szín és a kék fémszerkezetű lépcsők és kapaszkodók kombinációja pozitívan hat és nagyszerűen illik a kertbe. A csúszda biztonságát az erős fém konstrukció és a csúszófelület gyártásához felhasznált tartós műanyagok garantálják. Ez a nagyon szép és hasznos játék gyermekeinek nagyszerű szórakozást hoz hosszú órákon keresztül, és az Ön udvarának vagy kertjének is mutatós díszévé válik. A csúszdázás ugyanis a gyerekek mozgásrendszerének fejlődését segíti.

A termék méretei 219 x 130 x 133 cm. A kicsi a csúszásgátló felületű lépcsőkön mászhat fel a csúszdára és fogódzkodik a fémszerkezetű kapaszkodókba. Nyáron a csúszda medencével kombinálva is használható, a gyerekek egyenesen a vízbe csúszhatnak. Ez egy olyan kellék, melyre minden gyerek vágyik. Mozgással a gyerekek erősítik csontvázrendszerüket, izmaikat, csiszolják megfontolásukat, becslésüket, előrelátásukat, a mozgásuk összehangolását és a pontosságot. Ez egy kiváló minőségű termékStarplast társaságtól, amely műanyag játékok és kiegészítők gyártásával foglalkozik a gyerekek számára.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Méretek 219x130x133 cm
Termék magassága133 cm
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.