Csúszda vízsugárral Funny Toboggan Double Smoby 2 m dupla falrendszer UV védelem 2 évtől

Termék leírása

A Funny Tooggan Red-Blue csúszda vízsugárral az elsőrendű és legmodernebb csúszdák közé tartozik a neves francia Smoby vállalat műhelyéből. A csúszda rengeteg élménydús pillanatot szerez a kis lurkók számára, hisz a 2 méter hosszú csúszási felület igazi izgalmakat rejteget számukra. Csúszda káprázatos piros, kék, sárga színkombinációban pompázik, melybe minden gyerkőc első pillantásra beleszeret már 2 éves kortól. Az egyedi színkombináció évek múltán is megtartja szépségét és élénkségét köszönhetően a UV védelemnek. A még nagyobb élményt a csúszda locsolócsőre való csatlakoztatása garantálja, hisz pillanatok alatt a klasszikus csúszda egyedi vízsugaras tobogánná alakul át. A gyermek csúszda nagyszerű választás, hisz minden gyerek életébe óriási boldogságot visz.

Csúszda elengedhetetlen része a minőségi létra, melynek csúszásmentes lépcsőzete biztonságos feljutást biztosít a gyerekeknek akár mezítláb vagy vizes lábacskákkal is. Felmászva a csúszda csúcsára csöppségek biztonságát garantálják a masszív zöld kapaszkodók, melyek csúszás közben biztonsági érzetet és magabiztosságot nyújtanak majd a kicsiknek. Az ergonomikusan alakított hullámos csúszási felület nagyon kényelmes. Csúszda nagy előnye, hogy locsolócsőre köthető, így a tikkasztó forró nyári napokon kellemes felfrissülést nyújt majd lecsusszanni a vízes csúszkáról. Ha esetleg medence is van az udvaron, akkor egyenesen abba csobbanhatnak a kicsik. Tehát választhatnak is kis lurkók, hogy szárazon szeretnének csusszanni a homokozóba, vagy vízsugárral a medencébe. 

A csúszda minőségi dupla falrendszerből áll és elsőosztályú műanyagból lett megalkotva köszönhetően a legmodernabb Blow Molding gyártási eljárásnak. Ez a technológia garantálja a csúszda szerkezetének magas ellenállóságát és stabilitását. A csúszda ellenáll az időjárás viszontagságaival szemben is. Élei lágyan lekerekítettek, így gyermekeit játék közben biztonságban fogja tudni, a műanyag felület sima és bársonyos a tapintásra. Csúszda teherbírása 50 Kg. Csúszda stabilitását a sárga lépcsőzet alatti alapzat biztosítja, mely megakadályozza annak felborulását. Csúszási felületet és a lépcsőket szilárd felület köti össze, mely maximálisan biztonságos a gyerekek számára. Méretei a gyermek csúszdának 217*88*119 cm, teljes hossza a csúszdának 217 cm és magassága 119 cm.

A Smoby Funny Toboggan csúszda az egyik legmodernebb és legminőségibb csúszda eredeti francia külcsínben kivitelezve. Több gyerkőc közös mókázását biztosítja majd. Élénk színek serkentően hatnak a kicsik fantáziájának és elképzelőerejének fejlődésére. Játék közben erősödik a kisfiúk és kislányok izomzata, fejlődik koordinációs készségük illetve mozgási képességeik. Ez a gyermek csúszda a móka központja lesz tavasztól őszig. 

Smoby műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozó francia vállalat, mely garantálja a minőségi és tartós gyermek csúszdák gyártását, amelyek megfelelnek a szigorú európai feltételeknek. Ha a legjobbat szeretné gyermeke számára, válassza a francia Smoby márkát, amely minőségi és tartóssági tanúsítvánnyal is rendelkezik, amit hosszú éves fennállása is alátámaszt. Minden gyerkőc imád csúszdázni, ezért is a legkedveltebb gyerekjátéknak számít az udvarra.

Jellemzői

  • csúszda, mely locsolócsőre köthető
  • 2 méteres csúszási felület
  • anti UV szűrő káros napsugarak ellen
  • teherbírása 50 kg
  • tartós és stabil szerkezet
  • dupla falrendszer
  • csúszásmentes lépcsőzet
  • lekerekített élek, tapintásra bársonyos felület
  • minőségi francia termék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek217*88*119 cm
Termék magassága119 cm
A csomagolás méretei190*34*50 cm
Teljes hosszúság217 cm
Csúszófelület magassága200 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg11,5 kg / 14,5 kg
Maximum terhelés50 kg
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.