Csúszda Funny Toboggan Smoby hossza 200 cm ergonomikus kapaszkodóval 24 hó-tól

Termék leírása

Csúszda vízsugárral Funny Tooggan a francia Smoby vállalat legújabb terméke. Gyermek csúszda káprázatos piros-sárga-kék színkombinációban pompázik, melybe minden gyerkőc első pillantásra beleszeret már 2 éves kortól. A csúszda rengeteg élménydús pillanatot szerez a kis lurkók számára, hisz a 2 méter hosszú csúszási felület igazi izgalmakat rejteget számukra. A még nagyobb élményt a csúszda locsolócsőre való csatlakoztatása garantálja, hisz pillanatok alatt a klasszikus csúszda egyedi vízsugaras tobogánná alakul át. A gyermek csúszda nagyszerű választás, hisz minden gyerek életébe óriási boldogságot visz.

Kertbe és udvarra

Csúszda csodaszép színkivitelezésének köszönhetően tökéletes kiegészítője lesz kertnek és udvarnak egyaránt. Speciális anti UV szűrő, mely megvédi a csúszda felületét a káros napsugarakkal szemben, meggátolja a színek kifakulását és hosszú ideig eredeti pompájában fogja a gyerkőcöket szolgálni. Gyerekek csúszdázás közben fejlesztik mozgási képességeiket és csodaszép külcsíne serkenti elképzelőerejüket és fantáziájukat egyaránt. Gyermek csúszda összeillesztése és szétszedése egyszerű.

Felfrissítő élmény

A napsütötte forró nyári napok egyik kedvenc időtöltésévé válik kislányok és kisfiúk részére egyaránt a vízsugaras csúszdán tölteni az idejüket. Csúszda nagyon gyorsan vizes tobogánná alakítható, melyen a csöppségek szinte az egész napot képesek lesznek eltölteni. Elegendő a locsolócsövet rákapcsolni és megengedni a vizet. Köszönhetően ennek a nagyszerű lehetőségnek a gyerkőcök egyenest a medencébe tudnak csusszanni a nyári időszakban.

Valódi biztonsági érzet

Gyermek csúszda a francia Smoby vállalat műhelyéből elsőosztályú műanyagból készült, tehát ellánálló és stabil. A csúszda lekerekített élekkel lett megalkotva, felülete kellemes, bársonyos a tapintásra. A csúszda teljes teherbírása 50 kg. Csúszda stabilitását a lépcsőzet alatti alapzat biztosítja, mely megakadályozza a felborulását. Csúszási felületet és a lépcsőket szilárd felület köti össze, mely maximálisan biztonságos a gyerekek számára. A lépcsőzet természetesen csúszásmentes, így gyerkőce bátran mászhat fel rá mezítláb vagy vizes lábacskákkal.

Felmászva a csúszda csúcsára csöppség biztonságát garantálja a lekerekített és sima kapaszkodó, mely a csúszás közben biztonsági érzetet és magabiztosságot nyújt majd. Ergonomikusan alakított csúszási felület nagyon kényelmes. Méretei a gyermek csúszdának 224*190*115 cm, mindeközben a csúszda teljes hossza 224 cm és magassága 115 cm. 

Smoby egy gyerekjátékok gyártásával foglalkozó francia vállalat, mely garantálja a minőségi és tartós gyermek csúszdák gyártását, amelyek megfelelnek a szigorú európai feltételeknek. Ha a legjobbat szeretné gyermeke számára, válassza a francia Smoby márkát, amely minőségi és tartóssági tanúsítvánnyal is rendelkezik, amit hosszú éves fennállása is alátámaszt. Minden gyerkőc imád csúszdázni, ezért is a legkedveltebb gyerekjátéknak számít az udvarra.

Jellemzői

  • csúszda, mely locsolócsőre köthető
  • 2 méteres csúszási felület
  • anti UV szűrő káros napsugarak ellen
  • teherbírása 50 kg
  • tartós és stabil konstrukció
  • csúszásmentes lépcsőzet
  • lekerekített élek
  • csodaszép élénk színek
  • minőségi francia termék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek200*224*115 cm
Termék magassága115 cm
A csomagolás méretei195*31*44 cm
Teljes hosszúság224 cm
Csúszófelület magassága200 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg9,50 kg / 12 kg
Maximum terhelés50 kg
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.