Csúszda Berchet Funnygliss Lagoon Smoby hossza 150 cm 18 hó-tól

Termék leírása

A Smoby csúszda gyerekeknek Funnygliss Lagoon egy szép gyerekcsúszda érdekes világoskék színben, ami a lagúna színére emlékeztet. Az 1,5 méter hosszú csúszófelületével az egyik legjobb minőségű termék a piacon található gyerek csúszdák között. Már 18 hónapos kortól alkalmas minden gyerek számára. A csúszda sárga tartozékokkal és díszekkel van kiegészítve. A gyerek csúszdához hozzátartozik egy virág formájú zuhany, egy rózsával, ami a víztömlőre kötve vizet fecskendez. A rózsa a csúszdára is irányítható, így a kicsi vízen csúszik le a földre, vagy a vízzel töltött medencébe. A gyermeknek így van egy szép vízi csúszdája. A gyerek csúszda teherbírása 50 kg.

A műanyag kellemes és bársonyos tapintású. A kellemes színeinek köszönhetően tökéletesen illik az Ön kertjébe vagy udvarára is. Szép, üde kék és sárga színekben kivitelezték, ami serkenti a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. A gyerek csúszda könnyen tárolható, nem igényel nagy tárhelyet. A Smoby gyerek csúszda egy szép kiegészítő a kertbe vagy az udvarra. Minőségi ellenálló tulajdonságú műanyagokból készült, ami biztosítja a hosszantartó minőségét. A Smoby gyerek csúszda praktikusan végződik, hogy a gyerek kényelmesen és biztonságosan csúszhasson le. A csúszda lépcsői csúszásgátló bevonattal rendelkeznek, hogy meggátolják a csúszás veszélyét. A lépcsőre mászás biztonságos és kellemes mezítláb, vagy vizes lábacskákkal is. 

Ez egy stabil csúszda, ami minden udvart vagy kertet örömmel és szórakozással teli játszótérré alakít. A biztonságot a csúszásgátlós lépcsőfokok és a erős szerkezete garantálja. Ez a csúszda sármos francia tökéletességgel készült a gyerekek számára Franciaországban. A Smoby egy gyerekjátékot gyártó francia cég, amely garantálja a csúszda jó minőségét és tartósságát, amely gyártása szigorúan az európai szabványok betartásával történik. A francia Smoby márka kiváló minőségét a fennállása óta eltelt hosszú idő igazolja. Hiszen minden gyerek imádja a csúszdázást, ezért a legkedvesebb kerti játékok egyike. A csúszda méretei  78 x 110 x 175 cm.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek78*110*175 cm
Termék magassága110 cm
Maximum terhelés50 kg
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.