Csúszda Hercegnők Toboggan XS Smoby vízzel 90 cm

Termék leírása

A gyermek csúszda Toboggan XS népszerű mese motívummal a kedvenc hercegnők meséből az egyik legjobb minőségű termék a gyermek csúszdák között. A rózsaszín csúszda 90 cm hosszú csúszófelülettel rendelkezik és minden gyermeknek, különösen a 2 éves kislányok számára. Nagyon biztonságos és ergonomikusan kialakított felületének köszönhetően minden gyermek számára kellemes élményt nyújt. A gyermek csúszdát nagyon egyszerűen össze lehet hajtani és újra szétnyitni, ha a gyermek nem használja. Nem foglal sok helyet, és a kis méretének köszönhetően elfér a gyermekszobába vagy az autó kofferjébe, így magával viheti a gyermek a víkendházhoz vagy egy nyaralásra. A csúszda 20 kg terheléssel rendelkezik.

A gyermek csúszda Hercegnők Smoby Toboggan XS egyedülálló tulajdonsága az anti-UV szűrő, amely védi a műanyag felületét a napsugaraktól, így a csúszda színei évekig megőrzik gyönyörű sugárzó megjelenését. Ezen kívül a gyermek csúszdát egy praktikus vízforrás egészíti ki, ahova egy tömlő csatlakoztatható, és a gyermek a vízen csúszkál például a medencéjébe. A kis rosszaságok szeretnek csúszkálni és saját kis toboggánjuk lehet. Ez egy nagyszerű szórakozás és a gyermekek nagyon szeretik a csúszdázást. A gyermekek számára a csúszda egy kellemes kerti kiegészítő. A rózsaszín dizájnnak és a Disney Princess hercegnők motívumnak köszönhetően nagyon örömteli és pozitív. A csúszda színei stimulálják és fejlesztik a gyermekek képzelőerejét és fantáziáját.

A csúszdán lévő lépcsők csúszásmentesek, így megakadályozzák a lehetséges megcsúszást. A felmászás a lépcsőkön biztonságos és kényelmes mezítláb vagy nedves lábakkal is. A csúszda méretei 125*50*75 cm, teljes magassága 75 cm. A csúszda műanyag felülete bársonyos és puha a gyermekek érintésére. A játékoknak lekerekített élei vannak, hogy megvédje a gyermekeket a sérülésektől a szórakoztató játékok közben. A Smoby egy francia játékgyártó, amely garantálja a gyermekek csúszdájuknak a minőségét és tartósságát, amelyet európai szabványok szerint gyártanak. A Smoby egy francia márka, amely minőségi garanciája már sok éven keresztül bizonyítot. Minden gyermek szereti a csúszdákat, így ez az egyik legnépszerűbb játék a kertbe.

Jellemzői

  • egyedi mesés design
  • Hercegnő motívum
  • gyönyörű színes design
  • a vízhez való csatlakoztatás után tobogganná változik
  • a csúszófelület hossza 90 cm
  • teherbírás 20 kg
  • alkalmas 2 éves kortól
  • az UV-szűrő védi a színeket a fakulástól
  • méreteinek köszönhetően alkalmas a gyermekek szobájába
  • minőségi francia termék

 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek125*50*75 cm
Termék magassága75 cm
A csomagolás méretei106*51*25 cm
Teljes hosszúság125 cm
Csúszófelület magassága90 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,6 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.