Csúszda Megagliss 2in1 Smoby hossza 3,3/1,9 m 24 hó-tól

Termék leírása

A Smoby csúszda gyerekeknek Toboggan Megagliss 2 az 1-ben erős szerkezettel rendelkezik és a gyermeke igényei szerint alakítható, a gyermekével nő. Egyszerűen átalakítható kis csúszdává, amelynek csúszófelülete 1,9 méter, a másik részének hozzácsatolásával könnyen egy csodálatos csúszda alakítható ki belőle, melynek csúszásfelülete egészen 3,3 méter. A csúszdázás minden gyereknek intenzív élményt nyújt, és a Smoby Toboggan Megagliss gyerek csúszda biztosan kertje vagy udvara díszévé válik. A legkisebb csúszda már 2 éves kortól ajánlott a gyerekeknek. Ez egy minőségi francia termék, ami francia bájt és tökéletességet hordoz magában. A műanyag kellemes és bársonyos tapintású, finom és gömbölyded élei vannak, így a gyerekek számára biztonságos. A gyerek csúszda biztonságát a lépcsők csúszásgátló felülete és a csúszda közepén és a földön műanyag támasszal ellátott stabil szerkezete garantálja. A gyerekcsúszda teherbírása 50 kg.

A kicsi a csúszda oldalán található erős karfába kapaszkodhat. Az egyedülálló anti UV filter védi a műanyag felületet a napsugárzástól, így biztosítja, hogy a színek olyan szépek maradnak hosszú évekig, mint amilyenek az első nap voltak. Szép üde zöld, piros, fehér és szürke színekben készült, melyek tökéletesen beleillenek az Ön kertjébe vagy udvarára. A csúszda szép színösszeállítása serkenti a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. A csúszda tavasszal, nyáron és ősszel is használható, és gyermekei kedvenc játszóhelyévé válik. A csúszda a felső részére locsolócső köthető. A víz folyik a medencébe és a gyerekeknek így saját vízi csúszdájuk van. A kis csúszda a nagyobb résszel együttesen 325 x 120 x 180 cm méretű gyerek csúszdát alkot.

A csúszda lépcsői csúszásgátló bevonattal rendelkeznek, hogy meggátolják a csúszás veszélyét. A lépcsőre mászás biztonságos és kellemes mezítláb, vagy vizes lábacskákkal is. A Smoby Megagliss Toboggan 2 az 1-ben gyerek csúszda szigorú minőségi és ellenálló képességi teszteken ment át, és a termék tanúsítvánnyal rendelkezik. Minőségi és erős szerkezetű műanyagokból készült. A csúszda könnyen az összeszerelhető és szétszedhető. Ez egy csúszda gyerekeknek, ami Franciaországban készült, francia bájt és tökéletességet hordoz magában. Smoby egy francia gyermekjáték gyártó cég, aki biztosítja az európai normák és standardok szerint készült gyermek csúszdák minőségét és ellenálló képességét. A francia Smoby márka garancia a minőségre, hiszen hosszú éves fennállása is ezt igazolja. Minden gyermek szeret csúszdázni, ezért ez az egyik legkedvesebb kerti játék.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek325*120*180 cm
Termék magassága180 cm
A csomagolás méretei147*61*55 cm
Állítható magasságIgen
Csúszófelület magassága330 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg18,80 kg
Maximum terhelés50 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.