Csúszda ökobarát vízsugárral Toboggan XL Slide Green Smoby 230 cm csúszófelület újrahasznosított anyagból UV szűrővel

Termék leírása

Ökobarát csúszda vízsugárral Toboggan XL Slide Green a francia Smoby műhelyéből fiúknak és lányoknak egyaránt élményekkel teli szórakozást nyújt már 3 éves kortól. A csúszda rendkívül erős felépítéssel bír, 50 kg-os teherbírással büszkélkedik, a csúszófelülete hossza 2,3 méter. Erős és strapabíró műanyagból készült, mely bársonyos tapintású, emellett lágy lekerekített élekkel rendelkezik. A gyermekcsúszda biztonságát masszív fogantyúk és Blow Molding technológiával készült csúszásgátló lépcsők garantálják, amelyek rendkívül erősek és stabilak. A csúszda locsolócsőre köthető, aminek köszönhetően a gyerekek tobogánként is használhatják, ami hűvös felüdülést hoz nekik a forró nyári napokon.

A csúszda kényelmes, ergonomikus felülettel rendelkezik a csúszáshoz, amelyet a gyerekek a mindennapi játék során értékelni fognak. A csúszda felülete UV szűrővel van ellátva, amely megvédi a színeket a fakulástól, aminek köszönhetően a csúszda hosszas használat után is újszerűnek tűnik majd. Lágy természetes színekben készült, melyek tökéletesen illeszkednek minden udvarba vagy kertbe, és segítik a gyerekek fantáziájának és képzelőerejének fejlesztését. A csúszda ökológiai módon készült, a gyártás során 70%-ban újrahasznosított anyagot használtak fel, ami jelentősen hozzájárult a környezet védelméhez.

Smoby kiváló minőségű és modern műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég már évtizedek óta. Smoby játékok műanyaga szilárd és strapabíró, de egyben finom és sima a gyerek kezecskéknek, érintésre bársonyos. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, hogy a gyerekeket vidám játék közben ne fenyegesse sérülés veszélye. Smoby termékek színei nagyon jó hatással vannak a gyermeki elképzelőerő és fantázia fejlődésére.

Jellemzői

  • ökobarát csúszda (gyártás során 70% újrahasznosított anyagból)
  • vízcsőre való csatlakoztatás után a csúszdából tobogán válik(a kerti locsolócső nem része a csomagolásnak)
  • csúszásfelület hossza 230 cm
  • teherbírása 50 kg
  • megfelelő gyerekeknek 3 éves kortól
  • anti UV védelemmel kezelve a felülete fakulás ellen
  • élénk színek, melyek serkentik a fantáziát
  • bársonyos tapintású tartós műanyagból
  • minden udvarba és kertbe ajánlott
  • csúcsszuper francia termék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek237*112*142 cm
Termék magassága142 cm
A csomagolás méretei187*33*60 cm
Csúszófelület magassága230 cm
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.