Csúszda nedvesítéssel Paw Patrol XS Slide Smoby 90 cm locsolócsőre köthető UV szűrő 24 hó-tól

Termék leírása

Kis csúszda vízzel Paw Patrol XS Slide a francia Smoby vállalat műhelyéből egy praktikus csúszda kisfiúk és kislányok részére már 2 éves kortól. Erős szerkezettel és 90 cm hosszú csúszásfelülettel rendelkezik. Erős és tartós műanyagból készült, mely kellemesen bársonyos élményt nyújt tapintásra. Az élei lágyan lekerekítettek. Csodaszép zöld-sárga színkombinációban pompázik és Mancs őrjárat ábra díszíti a népszerű mesesorozatból. A gyermek biztonságáról a csúszásmentes lépcsőzet gondoskodik, csupán 75 cm magasságának köszönhetően a legkisebbek is bátran lecsusszanhatnak róla.

Csúszda locsolócsőre is köthető, így akár tobogánként is kihasználható, mely a forró nyári napokon kellemes hűsítő felfrissülést nyújt majd. Méretei a csúszdának 125*50*75 cm, teherbírása 20 kg. Színét UV szűrő védi a káros napsugarakkal szemben, ezért évek múltán is újként fog a csúszda hatni. Nagyon szép színkombinációnak és külcsínnek köszönhetően minden udvart és kertet szebbé varázsol. Csúszdázás közben fejlődik a fantázia és elképzelőerő, illetve a mozgási képességek. Csúszda tavasztól őszig kihasználható, a csöppségek nagy kedvence lesz. Összeszerelése és tisztítása egyszerű. 

Neves francia Smoby vállalat minőségi műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik már évtizedek óta. A Smoby játékok műanyaga erős, tartós, de egyben lágy, selymes és bársonyos a tapintásra. Minden Smoby termék éle lekerekített, hogy gyermekeit játék közben elkerülje az esetleges sérülés veszélye. Smoby márka garancia a francia minőségre, biztonságra és egyediségre.

Jellemzői

  • vízre köthető és tobogánná alakítható
  • Paw Patrol - Mancs őrjárat mesemotívummal díszítve
  • a csúszófelület hossza 90 cm
  • UV szűrő védi a színeket a kifakulástól
  • teherbírása 20 kg
  • 2 éves kortól ajánlott
  • csúszásmentes lépcsőzet
  • lekerekített élek, felülete bársonyos a tapintásra
  • minőségi francia termék
  • fiúknak és lányoknak egyaránt
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek125*50*75 cm
Termék magassága75 cm
A csomagolás méretei107*51*24 cm
Teljes hosszúság125 cm
Csúszófelület magassága90 cm
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,6 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.