Csúszda Peppa Pig Smoby Toboggan XS hossza 90 cm 24 hó-tól

Termék leírása

A Smoby Toboggan XS egy csodálatos gyerek csúszda Peppa Pig malacka motívummal. A csúszda csúszási felülete 90 cm. A gyerekek számára már 2 éves kortól alkalmas. A Peppa Pig csúszda azért is érdekes, mert vízre köthető, így a csúszdán vízfolyás kíséretében csúszhat gyermeke. Ugyan melyik csöppség nem szeretne saját csúszdát, hogy rendesen kiszórakozhassa magát? A Smoby olyan csúszdát kínál, amely ezt a nyári szórakozást lehetővé teszi. A gyerekek csúszhatnak egyenesen a saját kis medencéjükbe. A csúszda kezelése nagyon egyszerű, könnyen szétszedhető és össze is rakható. Kicsi méretének köszönhetően nem foglal nagy helyet,  akár az autó csomagterébe is berakhatja és viheti magával kirándulásra víz mellé. Máskülönben pedig a gyerekszobában is jól mutat. 

A Peppa Pig mese sorozat közkedvelt a legkisebbek körében. Ezt a mesét lefordították 40 nyelvre és több mint 180 országban sugározták. Így a csúszda ezzel a mese motívummal biztos választás minden kisgyerek számára. A Smoby gyerek csúszda természetesen biztonságos és ergonomikus kialakítású, hogy a csúszkálás kényelmes legyen. A biztonságot a lépcsők csúszásgátló kialakítása is fokozza. Akár mezítláb vagy vizes lábacskákkal is lehet lépcsőzni, nem áll fenn a csúszás veszélye. A csúszda teherbírása 20 kg.

A csúszda ugyancsak egyedülálló tulajdonsága az anti UV szűrő, amely megvédi felületét a napsugárzástól. Ennek köszönhetően az Ön Toboggan XS  csúszdája szép és ragyogó marad hosszú éveken keresztül. A lépcsőfokok magassága 75 cm. Szélességük pedig 50 cm és a csúszófelület hossza a létrától a földig 125 cm. A csúszda műanyag felülete érintésre kellemesen bársonyos. Az élei legömbölyítettek, hogy a kicsik biztonságosan csúszhassanak. A Smoby egy jó hírnevű francia gyártó cég, aki már hosszú éveken keresztül büszkélkedik kiváló minőségű és eredeti műanyag játékok egész sorával. A Smoby játékok megfelelnek a legszigorúbb európai előírásoknak is. És természetesen a legközkedveltebb kerti játékok közé tartoznak, nem is beszélve a stílusos mese dizájnról.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek90*125*75 cm
Termék magassága75 cm
A csomagolás méretei120*100*180 cm
Teljes hosszúság125 cm
Csúszófelület magassága90 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,60 kg
Maximum terhelés20 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.