Csúszda Toboggan KS Smoby hossza 150 cm közepes piros-zöld 24 hó-tól

Termék leírása

Smoby Toboggan  KS gyerek csúszda egy közepesen hosszú csúszda gyermekeknek 1,5 méter hosszú ergonomikusan formázott csúszófelülettel. A csúszda felső részére víztömlőt lehet kötni, így a víz felülről lefele folyik. A gyermeknek így van egy szép vízi csúszdája, amelyen a fűbe vagy a medencébe csúszhat – van egy saját vízi csúszdája. A  csúszda egyedülálló anti UV szűrővel rendelkezik, ami védi a műanyag felületet a napsugárzástól, így biztosítja, hogy a színek nem fakulnak ki. Ez csak a Smoby termékekre jellemző egyedülálló tulajdonság. A csúszda műanyaga kellemes és bársonyos tapintású, minden formája gömbölyded, így a gyermek nem sérülhet meg.

csúszda duplafalú, ami biztosítja a szilárdságát és a stabilitását. Emellett a formái lekerekítettek, finoman megmunkáltak, tapintásuk kellemes. Egyszerűen összerakható, és nem foglal sok helyet. A kellemes színeinek köszönhetően tökéletesen illik az Ön kertjébe vagy udvarára is. Szép, üde zöld és piros színek kombinációjában kivitelezték, melyek serkentik a gyermekek képzelőerejét és stimulálják a fantáziájukat. Az alsó részében, ahová a gyerek lecsúszik, alulról merevítővel van megerősítve. Ez egy stabil csúszda, ami minden udvart és kertet örömmel és szórakozással teli játszótérré varázsol. A magas és nagy korlát biztosítja a biztonságérzetet a gyermek számára. A csúszda lépcsői csúszásgátló bevonattal rendelkeznek, hogy meggátolják a csúszás veszélyét. A lépcsőre mászás biztonságos és kellemes mezítláb, vagy vizes lábacskákkal is. A gyerek csúszda teherbírása 50 kg.

Ez egy nagyon kedvelt gyermek csúszda. A gyereknek már 2 éves korától ajánlott. A csúszda méretei 158 x 70 x 102 cm. A biztonságot a csúszásgátlós lépcsőfokok és a szilárd konstrukció biztosítják. Ezt a gyerek csúszdát Franciaországban gyártották, francia bájjal és tökéletességgel. A Smoby egy gyerekjátékot gyártó francia cég, amely garantálja a gyerekcsúszda jó minőségét és tartósságát, melynek gyártása szigorúan az európai szabványok betartásával történik. A francia Smoby márka kiváló minőségét a fennállása óta eltelt hosszú idő igazolja. Hiszen minden gyerek imádja a csúszdázást, ezért a legkedvesebb kerti játékok egyike.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek158*70*102 cm
Termék magassága102 cm
A csomagolás méretei127*30*41 cm
Teljes hosszúság158 cm
Csúszófelület magassága150 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg6,5 kg / 8,0 kg
Maximum terhelés50 kg
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.