Csúszda Szófia Hercegnő Smoby Toboggan XS Smoby vízzel hossza 90 cm 24 hó-tól

Termék leírása

A Smoby XS Toboggan gyerek csúszda mesemotívummal a közkedvelt Szófia hercegnő meséből egyike a legjobb gyerek csúszda termékeknek a piacon. A Smoby csúszda csúszási felületének hossza 90 cm, és má2 éves kortól alkalmas a kicsiknek. A gyerek csúszda  nagyon biztonságos a csúszó felület ergonomikus kialakításának köszönhetően, így a csúszkálás kellemes és kényelmes minden gyermek számára. A gyerek csúszda nagyon egyszerűen szétszedhető és össze is rakható. Kicsi méretének köszönhetően nem foglal nagy helyet,  akár a gyerekszobában is elfér, vagy az autó csomagterébe is berakhatja és magával viheti víkendházába vagy vízpartra. A csúszda teherbírása 20 kg.

Szófia Toboggan XS gyerek csúszda egyedülálló tulajdonsága az UV szűrő, amely megvédi a csúszda felületét a napsugárzástól, és ennek köszönhetően a csúszda színei ugyanolyan ragyogóak maradnak hosszú éveken keresztül, mint az első napon. Ezen kívül a gyerek csúszda érdekessége egy praktikus nyílás, melyen keresztül vízre köthető locsolócsővel, így a csúszdán vízfolyás kíséretében csúszhat gyermeke például a saját kis medencéjébe. A kicsik csúsznak a saját kis vizes csúszdájukon. Ez egy csudajó szórakozás és a gyerekek imádják a csúszdázást. A gyerek csúszda minden kert vagy udvar díszévé válik. A rózsaszín és lila színek egyedülálló kombinációjának és a meseképnek köszönhetően pozitív hatást kelt. A gyermekeknél a színek mesebeli képzeleteket idéznek elő, serkentik a képzelőerejüket és stimulálják  fantáziájukat. A gyerek csúszda lépcsői csúszásgátló kialakítása biztonságot jelent, ugyanúgy, mint a csúszda stabilitása. 

A gyerek csúszda lépcsői csúszásgátló bevonattal rendelkeznek, hogy meggátolják a csúszás veszélyét. A lépcsőre mászás biztonságos és kellemes mezítláb, vagy vizes lábacskákkal is. A csúszda lépcsőinek magassága 75 cm. Teljes szélessége 50 cm, a csúszófelület hossza a létrától a földig pedig 125 cm. A csúszófelület szélessége 38 cm. A csúszda műanyag felülete érintésre bársonyos és gyengéd a gyerek kezecskéknek, így a kicsik nem sérülhetnek meg játék közben. A Smoby francia játékgyártó cég garantálja a gyerekcsúszda minőségét és tartósságát, mely az európai előírásoknak és szabványoknak megfelelően készült. A francia Smoby márka garantálja a minőséget, amit a cég hosszú éves fennállása igazol. Minden gyermek szeret csúszdázni, ezért ez az egyik legkedvesebb kerti játék.

Jellemzői

  • gyönyörű színkivitel 
  • egyedüli mesedizájn Szófia hercegnő 
  • vízre köthető és vízi csúszdává válik
  • a csúszófelület hossza 90 cm
  • teherbírása 20 kg
  • 2 éves kortól alkalmas
  • UV szűrő védi a színeket a kifakulástól
  • kompakt méretek 
  • bársonyosan finom műanyagból 
  • méreteivel a gyerekszobába is alkalmas 
  • minőségi francia termék 
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek125*50*75 CM
Termék magassága75 cm
A csomagolás méretei120*100*180 cm
Tömeg3,60 kg
Maximum terhelés20 kg
Notedĺžka šmýkacej plochy je 90 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.