Csúszda Toboggan Funny Smoby vízzel 200 cm Hullámos zöld 24 hó-tól

Termék leírása

A Smoby Toboggan Funny egyike a legjobb termékeknek a piacon. 50 kg teherbírás mellett a csúszda csúszási felületénekhossza 200 cm. Már 2 éves kortól alkalmas fiúknak, lányoknak egyaránt.  A Smoby csúszda érdekessége, hogy kerti tömlőre köthető, így a csúszdán vízfolyás kíséretében csúszhat gyermeke. Egyértelmű, hogy minden kicsi imádja a gyors csúszdázást, a Smoby Toboggan Funny  egy saját csúszdát kínál, amely csudajó nyári szórakozást biztosít. A gyerekek egyenesen a saját kis medencéjükbe csúszhatnak. A csúszda kezelése nagyon egyszerű, könnyen szétszedhető és össze is rakható.

Természetes a Smoby gyerek csúszda biztonságos és ergonomikus kivitele, hogy a csúszkálás kényelmes legyen. A biztonságot a lépcsők csúszásgátló kialakítása is fokozza. Akár mezítláb vagy vizes lábacskákkal is lehet lépcsőzni, nem áll fenn a csúszás veszélye.  A biztonságos szórakozáshoz a tetején található sima, lekerekített kapaszkodók is hozzájárulnak. Hasznos megoldás a lépcső alatti széles alátét, amely megakadályozza a csúszda besüllyedését. Ugyancsak kiváló dolog azanti UV szűrő, amely megvédi a csúszda felületét a napsugárzástól. Ennek köszönhetően az Ön Toboggan Funny  csúszdája szép és ragyogó marad hosszú éveken keresztül.

zöld és piros színek nagyon modern hatást keltenek, így a csúszda beleillik bármilyen környezetbe. A gyermek csúszda méretei 200*224*115 cm.  Műanyag felülete érintésre kellemes és bársonyos. Az élek legömbölyítettek, mert a kicsik biztonsága az elsődleges. Ez az oka annak is, hogy a gyártásnál szilárd és ellenálló anyagokat használnak. A Smoby egy jó hírnevű francia gyártó cég, aki már hosszú éveken keresztül büszkélkedik kiváló minőségű és eredeti műanyag játékok gyártásával. A Smoby játékok megfelelnek a legszigorúbb európai előírásoknak is. Ez a vizes csúszda nagyon tartós és kitűnő minőségű, egy-kettőre a gyerekek nyári szórakozásának elmaradhatatlan részévé válik. Nem is csoda, hiszen a nyár legközkedveltebb kerti játékai közé tartozik, és minden udvaron vagy kertben jól mutat.  

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek88*224*115 cm
Termék magassága115 cm
A csomagolás méretei195*31*44 cm
Teljes hosszúság224 cm
Csúszófelület magassága200 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg9,50 kg / 12 kg
Maximum terhelés50 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.