Csúszda Toboggan XS Smoby vízzel 90 cm rózsaszín-zöld 24 hó-tól

Termék leírása

A Smoby gyerek csúszda rózsaszín és zöld színkombinációban a legjobb minőségű termékek közé tartozik a gyermek csúszdák között. A Smoby csúszda 90 cm hosszú csúszófelülettel rendelkezik, és gyerekeknek már 2 éves kortól ajánlott. A csúszófelület szélessége 38 cm. Nagyon biztonságos, és az ergonomikusan formázott csúszófelületnek köszönhetően kellemes és kényelmes csúszdázó élményt nyújt minden gyereknek. A gyerek csúszda egyszerűen összerakható, és amikor a gyerek nem használja, újra szétszedhető. Nem foglal sok helyet és kis méretének köszönhetően elfér  könnyen a gyerekszobában vagy az autó csomagtartójában is, ezért magukkal vihetik víkendházhoz, vagy vízpartra is. 

A kicsi XS Toboggan gyerek csúszda egyedülálló tulajdonsága az UV szűrő, ami védi a műanyag felületet a napsugárzástól, így biztosítja, hogy a színek olyan szépek maradnak hosszú évekig, mint amilyenek az első napon voltak. Ezen felül a gyerek csúszda praktikus víznyílással van kiegészítve, ahová locsolócső köthető, így a gyermek vízen csúszik, pl. a kis medencéjébe. A gyerekek csúszdázhatnak saját kis vízi csúszdájukon. Ez nagyon jó mulatság és a gyerekek imádják a csúszdázást. A gyerek csúszda szép díszítőeleme bármelyik kertnek vagy udvarnak.  A gyermekeknél a színek  serkentik a képzelőerejüket és stimulálják  fantáziájukat. A gyerekcsúszda teherbírása 20 kg

A gyerek csúszda lépcsői csúszásgátló bevonattal rendelkeznek, hogy meggátolják a csúszás veszélyét. A lépcsőre mászás biztonságos és kellemes mezítláb, vagy vizes lábacskákkal is. A csúszda lépcsőinek magassága 75 cm. Teljes szélessége 50 cm, a csúszófelület hossza a létrától a földig pedig 125 cm.  A csúszda műanyag felülete érintésre bársonyos és gyengéd a gyerek kezecskéknek. Élei legömbölyítettek, így a kicsik nem sérülhetnek meg játék közben. A Smoby francia játékgyártó cég garantálja a gyerekcsúszda minőségét és tartósságát, mely az európai előírásoknak és szabványoknak megfelelően készült. A francia Smoby márka garantálja a minőséget, amit a cég hosszú éves fennállása igazol. Minden gyermek szeret csúszdázni, ezért ez az egyik legkedvesebb kerti játék.

Jellemzői

  • gyönyörű színkivitel 
  • vízre köthető és vízi csúszdává válik
  • a csúszófelület hossza 90 cm, szélessége 38 cm 
  • teherbírása 20 kg 
  • 2 éves kortól alkalmas 
  • UV szűrő védi a színeket a kifakulástól 
  • kompakt méretek 
  • bársonyosan finom műanyagból 
  • méreteivel a gyerekszobába is befér 
  • minőségi francia termék 
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek125*50*75 cm
Termék magassága75 cm
A csomagolás méretei106*51*25 cm
Teljes hosszúság125 cm
Csúszófelület magassága90 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,60 kg
Maximum terhelés20 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.