Csúszda Disney Toy Story Toboggan XS Smoby vízsugárral 90 cm csúszófelülettel 2 évtől

Termék leírása

A Disney Toy Story Toboggan XS csúszda egy igazán egyedi és modern csúszda a neves francia Smoby vállalat műhelyéből. Praktikus csúszda örömet szerez minden gyerkőc számára már 2 éves kortól. A csúszda 90 cm hosszú csúszófelülete a népszerű Disney mese, a Toy Story hősei ábrájával van díszítve, akiket gyerekek világszerte zártak a szívükbe. A kék-zöld színkombináció felkelti első pillantásra a kicsik figyelmét, köszönhetően az UV védelemnek hosszú éveken keresztül is megtartja szépséges színkivitelezését. Csúszda locsolócsőre köthető, így pillanatok alatt a csúszda tobogánná alakul, hogy a forró nyári melegben a vízsugár kellemes csusszanást biztosítson a gyerekeknek.

Csúszda tetejére minőségi létrán lehet feljutni melynek lépcsőzete csúszásmentes, így nem kell aggódni a kicsik biztonsága miatt, akár mezítláb, vagy nedves lábacskákkal is felmászhatnak a csúszdára. Kapaszkodók biztonságos támaszt nyújtanak a gyerekeknek a feljutásban mielátt ráülénének a csúszófelületre és leengednék magukat a csúszdán. Csúszófelület ergonomikusan alakított, maximalis konfortérzetet nyújt a kicsiknek. Nagy előnye, hogy tobogánná alakítható, mely a nyári napokon felfrissülést nyújt fiúknak és lányoknak egyaránt. Ha van odahaza medence is, egyenest a csúszdáról a medencébe csobbanhatnak majd a kis lurkók.

Disney Toy Story csúszda tartós, dupla falrendszerből lett megalkotva köszönhetően a legmodernabb Blow Molding gyártási eljárásnak. A csúszdára jellemző a stabilitás, a tartósság az időjárási viszonyokkal szemben, felülete sima és bársonyos a tapintásra. Élei lágyan lekerekítettek, így gyermekeit játék közben biztonságban fogja tudni. Teherbírása 20 kg. Gyerek csúszda méretei 125*50*75 cm, miközben a csúszda hossza 125 cm és magassága 75 cm. Összeillesztése gyors és egyszerű. 

Gyerek csúszda Toy Story mesemotívummal a legminőségibb csúszdák közé sorolható valódi francia dizájnban kivitelezve. Több gyerkőc közös mókázását biztosítja. Csúszda élénk és vidám színkivitelezése serkentően hat a fantázia és elképzelőerő fejlődésére. Miközben a gyerekek csúszdáznak, erősödik izomzatuk, fejlődik koordinációs és mozgási képességük. Csúszda szinte minden évszakban szórakozás központja lehet, tavasztól őszig a kertben, télen pedig a gyerekszoba ékévé válhat.

Smoby francia játékgyártó cég garantálja a gyerekcsúszda minőségét és tartósságát, mely az európai előírásoknak és szabványoknak megfelelően készült. A francia Smoby márka garantálja a minőséget, amit a cég hosszú éves fennállása igazol. Minden gyermek szeret csúszdázni, ezért ez az egyik legkedvesebb kerti játék.

Jellemzői

  • vízre köthető és tobogánná alakítható
  • a csúszófelület hossza 90 cm
  • UV szűrő védi a színeket a kifakulástól
  • teherbírása 20 kg
  • tartós szerkezet
  • csúszásmentes lépcsőzet
  • lekerekített élek, felülete bársonyos a tapintásra
  • minőségi francia termék
  • Toy Story mesemotívummal díszítve
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek125*50*75 cm
Termék magassága75 cm
A csomagolás méretei106*51*25 cm
Teljes hosszúság125 cm
Csúszófelület magassága90 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,60 kg
Maximum terhelés20 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.