Csúszda Verdák Toboggan XS Smoby hossza 90 cm 24 hó-tól

Termék leírása

Smoby XS Toboggan gyerek csúszda a közkedvelt  Verdák mesemotívummal az egyik legjobb minőségű termék a gyermek csúszdák között. A Smoby csúszda 90 cm hosszú csúszófelülettel rendelkezik, és gyerekeknek már 2 éves kortól ajánlott. Nagyon biztonságos, és az ergonomikusan formázott csúszófelületének köszönhetően kellemes és kényelmes csúszdázó élményt nyújt minden gyereknek. A gyerek csúszda egyszerűen összerakható, és amikor a gyerek nem használja, újra szétszedhető. Nem foglal sok helyet és kis méreteinek köszönhetően elfér a gyerekszobában vagy az autó csomagtartójában is, ezért magukkal vihetik víkendházhoz, vagy vízpartra is. A gyerekcsúszda teherbírása 20 kg

Verdák XS Toboggan  gyerek csúszda egyedülálló tulajdonsága az UV szűrő, ami védi a műanyag felületet a napsugárzástól, így biztosítja, hogy a színek olyan szépek maradnak hosszú évekig, mint amilyenek az első napon voltak. Ezen felül a gyerek csúszda praktikus víznyílással van kiegészítve, ahová locsolócső köthető, így a gyermek vízen csúszik, pl. a kis medencéjébe. A gyerekek csúszdázhatnak saját kis vízi csúszdájukon. Ez nagyon jó mulatság és a gyerekek imádják a csúszdázást. A gyerek csúszda szép díszítőeleme bármelyik kertnek vagy udvarnak. Az egyedülálló piros és sárga színkombinációnak és a mesefigura képeknek köszönhetően pozitív hatást kelt. A gyermekeknél a színek mesebeli képzeleteket idéznek elő, serkentik a képzelőerejüket és stimulálják  fantáziájukat. A gyerek csúszda lépcsői csúszásgátló kialakítása biztonságot jelent, ugyanúgy, mint a csúszda stabilitása. 

A gyerek csúszda lépcsői csúszásgátló bevonattal rendelkeznek, hogy meggátolják a csúszás veszélyét. A lépcsőre mászás biztonságos és kellemes mezítláb, vagy vizes lábacskákkal is. A csúszda lépcsőinek magassága 75 cm. Teljes szélessége 50 cm, a csúszófelület hossza a létrától a földig pedig 125 cm. A csúszófelület szélessége 38 cm. A csúszda műanyag felülete érintésre bársonyos és gyengéd a gyerek kezecskéknek. Élei legömbölyítettek, így a kicsik nem sérülhetnek meg játék közben. A Smoby francia játékgyártó cég garantálja a gyerekcsúszda minőségét és tartósságát, mely az európai előírásoknak és szabványoknak megfelelően készült. A francia Smoby márka garantálja a minőséget, amit a cég hosszú éves fennállása igazol. Minden gyermek szeret csúszdázni, ezért ez az egyik legkedvesebb kerti játék.

Jellemzői

  • egyedi mesedizájn
  • képekkel a Verdák (Cars) meséből
  • gyönyörű színkivitel 
  • vízre köthető és vízi csúszdává válik
  • a csúszófelület hossza 90 cm, szélessége 38 cm 
  • teherbírása 20 kg 
  • 2 éves kortól alkalmas 
  • UV szűrő védi a színeket a kifakulástól 
  • méreteivel a gyerekszobába is befér 
  • minőségi francia termék 
Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányfiú
Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek90*125*75 cm
Termék magassága75 cm
A csomagolás méretei120*100*180 cm
Maximum terhelés20 kg
Színpiros
Meghatározott termékekNem
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...