Csúszda vízsugárral Toboggan XL Slide Green Smoby 230 cm csúszófelület UV védelemmel

Termék leírása

Csúszda vízsugárral Toboggan XL Slide Green a francia Smoby vállalat műhelyéből csodás zöld-türkíz külcsínben egy igazán nagyszerű ajándék fiúknak és lányoknak már 3 éves kortól. Kivételesen erős szerkezete a csúszdának nagyon stabil és 50 kg-os teherbírással is rendelkezik. A csúszófelület hossza 2,3 méter. Erős és tartós műanyagból készült, mely bársonyos érzést nyújt tapintásra, az élei finoman lekerekítettek. Csúszda elengedhetetlen része a minőségi létra műanyag támasszal a talajon, melynek csúszásmentes lépcsőzete biztonságos feljutást biztosít a gyerekeknek akár mezítláb vagy vizes lábacskákkal is. Felmászva a csúszda csúcsára csöppségek biztonságát garantálják a masszív kapaszkodók, melyek csúszás közben biztonsági érzetet és magabiztosságot nyújtanak majd a kicsiknek. A még nagyobb élményt a csúszda locsolócsőre való csatlakoztatása garantálja, hisz pillanatok alatt a klasszikus csúszda egyedi vízsugaras tobogánná alakítható át a forró nyári hőségben.

A csúszda kényelmes, ergonomikus felülettel lett kialakítva, amelyet a gyerekek értékelni fognak a mindennapi szórakozás során. A csúszda felülete anti UV szűrővel van ellátva, amely megvédi a színeket a fakulástól, melynek köszönhetően a csúszda éveken keresztül használata után is újnak fog tűnni. Gyönyörű, friss színvilágban pompázik, mely tökéletesen fog mutatni minden kertben és udvaron. A csodás színek serkentően hatnak a kicsik  fantáziájának és képzelőerejének fejlődésére. A gyermekcsúszda tavasszal, nyáron és ősszel is használható, gyermekei kedvenc játékhelyévé válik. Mérete 237*112*142 cm.

Smoby kiváló minőségű és modern műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég már évtizedek óta. Smoby játékok műanyaga szilárd és strapabíró, de egyben finom és sima a gyerek kezecskéknek, érintésre bársonyos. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, hogy a gyerekeket vidám játék közben ne fenyegesse sérülés veszélye. Smoby termékek színei nagyon jó hatással vannak a gyermeki elképzelőerő és fantázia fejlődésére.

Jellemzői

  • vízcsőre való csatlakoztatás után a csúszdából tobogán válik(a kerti locsolócső nem része a csomagolásnak)
  • csúszásfelület hossza 230 cm
  • teherbírása 50 kg
  • megfelelő gyerekeknek 3 éves kortól
  • anti UV védelemmel kezelve a felülete fakulás ellen
  • élénk színek, melyek serkentik a fantáziát
  • bársonyos tapintású tartós műanyagból
  • minden udvarba és kertbe ajánlott
  • minőségi francia termék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek237*112*142 cm
Termék magassága142 cm
A csomagolás méretei187*33*60 cm
Teljes hosszúság237 cm
Csúszófelület magassága2,3 m
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg17 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.