Cumisüveg tejjel és hanggal Milk Bottle with Sound Mon Grand Poupon Corolle 36-42 cm játékbaba részére

Termék leírása

A játékbaba etetése a Corolle termékcsaládnak köszönhetően még izgalmasabb lesz. Cumisüveg tejjel és hanggal Mon Grand Poupon Corolle játékbaba részére nem hiányozhat 36-42 cm méretekkel rendelkező Corolle játékbaba tulajdonos készletéből. Egyedüli webáruházként kinaljuk ezt a nagyszerű kiegészitőt babázáshoz. Cumisüveg tejjel cuki mintával 3 valósághű hangot ad ki, kis dadusában olyan érzelmeket kelt majd, mintha valódi kisbabát etetne. Ennek a nagyszerű kiegésztőnek köszönhetően az illatos Corolle babával való játszadozás felejthetetlen és élménydús lesz. 

Tökéletesen kidolgozott részeletei a cumisüvegnek Mon Grand Poupon játékbaba részére és elsőosztályú alapanyag a babázást magasabb szintre emeli, ami serkentően hat a fantáziára, elképzelőerőre, kommunikációs készségre. A szerepjátékok fontossága a korai gyerekkorban vitathatatlan. Segítségükkel a kicsik elmerülnek a felnőttek világában, megismerhetik saját emocionális világukat és megtanulnak felelősséget vállalni saját tetteikért. A Corolle gyártó kiegészítőinek köszönhetően a gyerekek etethetik, fürdethetik, tisztába ölthetik vagy álomba ringathatják kedvenc játékbabájukat. Győződjön meg róla a csodás tejjel töltött cumisüveg révén, mely 3 valósághű hangot is kiad. 

A francia Corolle márka a legszebb játékbabák gyártója már 1979-től. A játékbabák a francia Loire Valley térségében található Langeais romantikus városában kelnek életre. Minden játékbaba egyedi és az elsőosztályú minőség, részletes kidolgozás és csodás francia dizájn megtestesítője. A márka a Parents’ Choice Awards díj valamint sok más díj birtokosa, amelyek az elégedett szülők és szakemberek véleményét tükrözik. A Corolle termékei megfelelnek a szigorú uniós szabványoknak. Teljesítse gyermeke álmait és lepje meg a világ legcsodálatosabb babájával.

Jellemzői

  • tejes cumisüveg hanggal
  • 36-42 cm játékbaba részére
  • 3 éves kortól
  • gyermekkorhoz igazított részletekkel
  • csodás francia dizájn
  • elsőosztályú minőség
Doprava nad 39€ HU zima

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánylány
Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek5*15*20 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,12 kg
NoteBattery: 2 x AG13/LR44 included
Színtürkiz
Ajánlott baba magasság36 - 42 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.