Kreatív alkotás My Model Doll Design Pop Star Educa készítsd el saját popsztár játékbabádat az 5 modellből 6 évtől

Termék leírása

Kreatív alkotás Design Your Doll spanyol Educa gyártó műhelyéből. Tökéletes ajándék a fantáziadús kislányok számára 6 éves kortól. A kreatív készletben minden fontos kellék megtalálható, amire szüksége van saját babája elkészítéséhez. A szett 1 játékbabát és 150 db kiegészítőt tartalmaz. A kreatív kislányoknak pamut, anyag előre megrajzolt szabásmintával, ruhaklipsz és egyéb divatos kiegészítő áll rendelkezésükre. A játékbaba tökéletes eszköze a divattervezős szerepjátékoknak és mivel végtagjai mozognak a vele való játék sokkal élethűbb. Ráadásul 5 különböző inspiráló modell is található benne.

A kislányok különböző ruhákba öltöztethetik a játékbabát, fésülhetik, szebbnél-szebb kiegészítőkkel díszíthetik. Kombinálják a színeket, fejlesztik a szépérzéket és saját elképzeléseik szerint alkothatnak. Valamennyi kiegészítő minőségi anyagból készült és próbára teszi a gyerekek ügyességét. A kreatív készlet összpontosításra és türelemre tanítja őket, fejleszti a logikai gondolkodást és finommotoros készségeket is, hisz különböző apró kiegészítőkkel is dolgozik majd. 

Játék közben elmerülhetnek a felnőttek világában, különböző helyzeteket, körülményeket, történeteket találhatnak ki. A játék során a gyerekek megtanulnak odafigyelni a részletekre, miközben teljes mértékben érvényesíthetik fantáziájukat és képzelőerejüket. A spanyol Educa vállalat minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik, melyek nem csupán szórakoztatóak, de oktató és fejlesztő hatással is bírnak. Főleg a képkirakók és társasjátékok gyártására specializálódott. Az Educa vállalat kínálatában számos oktató, fejlesztő társasjátékot és képkirakót talál minden korosztály részére, melyek nem hiányozhatnak az Ön gyűjteményéből sem.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor6 éves kortól
Származási helySpanyolország
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.