Didaktikus kisdoboz Activity Kiddieland hanggal és fénnyel 12 hó-tól

Termék leírása

Kiddieland didaktikus doboz Activity állatkákkal egy hétszögletű doboz, mind a 7 oldal egyedi játékot kínál a kicsiknek. Minden egyes oldal különböző aktivitást kínál, különféle hangokat, dallamokat ad ki és fényeffektussal nyűgözi le a csöppségeket. Gyerekek megismernek olyan tárgyakat, melyek nap mint nap körülveszik őket, mint a TV két gombbal és világítással, telefon funkciókkal, számítógép 4 gombbal és világító kijelzővel, bejárati ajtó csengővel és vendégséggel, zenei zug zongorával és lapozható könyvvel és még sok más érdekes funkciót.

Gyermek doboz tartóval egy nagyon minőségi és erős gyerekjáték, megfelelő legkisebbeknek 12 hónapos kortólkihasználják majd csöppsége testvérei is, vagy azok barátai és még mindig újként fog hatni. Rengeteg hang, fény és mechanikai funkcióval rendelkezik, melyek a gyerekeket, akik épp fedezik fel a környezetüket, teljesen elvarázsolja majd. Gyerkőcök szeretnek nyomogatni különféle nyomógombokat és figurákat, figurákat, pálcákat és karikákat föl-le, jobra-balra mozgatni, pörgetni, csúsztatni, kinyitni és közben megfigyelni az elindított elemek mozgását.

Didaktikus és elektronikus játék van amikor dallamot játszik, felvillan, megmozdul egy másik elem, felvillannak a fények, más képek mutatkoznak meg. Ez a játék biztosan örömet szerez több gyerkőcnek és a játékkal fejlődik finom motoros képességük, logikus gondolkodásmódjuk, emlékezőképességük, mozgási ügyességük és összefüggés figyelésük a hangok, formák és színek közt. 3x AA elemre működik, melyek a gyerekjátékhoz tartoznak. Ez a játék minőségi és ellenálló műanyagból készült, melynek élei lekerekítettek, ezért is biztonságos a gyerkőcök számára és lágy a tapintásra. Nagyon szép sárga, kék, rózsaszín és narancssárga színben tündököl. Méretei a gyerek interaktív és didaktikus doboznak 34*24*19 cm.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Méretek34*24*19 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.