Dömper billenő platóval Monster Tipper Truck Beach Écoiffier hossza 59 cm 18 hó-tól

Termék leírása

Dömper billenő platóval Monster Tipper Truck örömet szerez minden gyerkőcnek, de főleg a kisfiúknak 18 hónapos kortól, akik szívesen öltik magukra az építőmunkások szerepét. Dömper hossza 59 cm, narancssárga-sárga színkombinációban pompázik, a homokozóban, kertben és a strandon az egyik nagy kedvenc lesz. A játékautó hátsó billenő platója lehetővé teszi a gyerekeknek homok és egyéb építőanyagok szállítását, aminek köszönhetően valósághű élményekben lesz részük.

Az erős és minőségi műanyag lekerekített élekkel garanciát jelentenek arra, hogy a játékautó hosszú évekig kitart a kicsik számára. Játék közben fejlesztik a finommotorikát, a technikai képzelőerőt, a logikus gondolkodást és a képzeletet is. A dömper nagy kerekekkel van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a könnyű manőverezést bármilyen felületen. Mérete 59*20*26 cm, stabil és robusztus felépítésű.

 Écoiffier egy francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Écoiffier megfelel a legszigorúbb európai előírásoknak, ezért is az Écoiffier játékok akár legkisebbek számára is megfelelő már. Francia Écoiffier játékai kitűnnek a piacon egyediségükkel, modern kivitelezéssel, biztonságosságukkal magas minőségben és nem utolsó sorban értelmes áron kínált termékekről van szó. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek59*20*26 cm
A csomagolás méretei60*40*53 cm
Teljes hosszúság59 cm
Tömeg1,1 kg
Színsárga
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.