Dömper Power Worker Mega Truck BIG nagy szállító plató 12,8 l-es 65 cm hoszú 24 hó-tól

Termék leírása

Dömper Power Worker Mega Truck egy igazán csúcsszuper munkás járgány, mely fiúkat és lányokat egyaránt lenyűgöz már 24 hónapos kortól. Különleges dömper sárga külcsínben már az első pillantásra elcsábítja a gyerekeket és beleélik magukat az építőmunkás szerepébe. Széles kerekei extra stabilitást nyújtanak, bármilyen felületen, kertben, homokozóban, strandon megállja a helyét. Robosztus és erős műanyag garancia arra, hogy a billenős plató nagyon hosszú ideig fogja a kicsiket szórakoztatni. Játszadozás közben fejlődik a fantázia, technikai képzelőerő, motoros képességek és logikus gondolkodás. 

Gyermek hosszú órákon keresztül fog a munkás járművel játszadozni, előnyei a lekerekített élei, így a gyerkőc számára teljesen biztonságos lesz. Dömper méretei 65*31*36 cm, rakodó térfogata 12,8 l. Játék folyó víz alatt könnyen tisztítható. A BIG termékek különböző intézményekben voltak tesztelve, ami garantálja a termékek minőségét. Billenőplatós dömper évek múltán is megtartja szép színvilágát, hisz UV védelemmel van kezelve.  

A dömpert a német ellenőrző hatóság TÜV Rheinland vizsgálta a GS szigorú biztonsági előírásoknak megfelelően. A német Big márka játékai nemzetközi díjakat tudhatnak magukévá. A BIG márka logója egy bivaly, amely az erőt, az ellenállóságot és a masszívságot jelképezi - és pont ezek a márka jellegzetességei is. A BIG márka fő szempontja a játékok biztonságossága, a felhasznált anyagok nemhogy csak minőségiek és újrahasznosíthatóak, de az egészségre ártalmatlanok is. Összetéveszthetetlen dizájn, modern gyártási technikák és játékok, amelyek a gyerekek minden igényét kielégítik - ez a BIG  márka.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyNémet gyártmány
Méretek65*31*36 cm
A csomagolás méretei68*37*33 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,3 kg
Színsárga
Meghatározott termékekNem
gift SS2024ECO7911 Didaktická veža,ECO7910 Didaktická pyramída
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.