Gyermek dönthető pihenőszék Beaba Up&Down Bouncer III Botanical Garden speciális kiadás 4 magasság és 3 pozíció 0 hó-tól

Termék leírása

A Beaba Up&Down III dönthető gyermek pihenőszék egésznapos kényelmet biztosít a baba számára. A kényelmes pihenőszék gyönyörű mustársárga és sötétkék színkombinációban készült és biztonságos hintakénet is használható. Az egyedi ergonomikus betétjének köszönhetően a pihenőszék már újszülött kortól használható. A pihenőszék puha fejtámasszal van ellátva. Miután a baba elérte a három hónapos kort a fejtámasz a betéttel együtt egyszerűen kiemelhető és a pihenőszék tovább használható.

Kényelem

A gyermek pihenőszék nem csak nagyon kényelmes, de maximálisan biztonságos is, így már újszülötteknél is alkalmazható. A pihenőszék puha anyagja és magasított pereme biztosítja a baba komfortját. A szülők bizonyára értékelik majd a Beaba Up&Down III pihenőszék állítható magasságát. A pihenőszék huzatja kímélő programon mosógépben mosható. A gyönyörű színekben pompázó pihenőszék fejtámasszal is el van látva.

A Beaba pihenőszék 4 magasságba állítható – a biztonsági gombok megnyomásával a szék feljebb vagy lejjebb helyezhető. A baba ideális magasságból figyelheti szüleit, testvéreit és a körülötte történő eseményeket. A pihenőszék továbbá egy kézzel 3 pozícióba dönthető, így szükség esetén a baba kényelmesen szundikálhat benne. A baba biztonságáról az ötpontos biztonsági öv gondoskodik. A pihenőszék egyúttal hintaként is szolgálhat, amely szintén bebiztosítható a felborulása elkerülése érdekében. A stabil szerkezetű pihenőszék két praktikus fogantyúval van ellátva, amely lehetővé teszi a pihenőszék egyszerű áthelyezését.

A Beaba márkáról

A francia Beaba márka már 1989 óta innovatív konyhai segédeszközeivel és babagondozási termékeivel hódítja a piacot. A márka tervezői a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő termékek készítésére törekednek, miközben szem előtt tartják azok külcsínét is. A Beaba francia gyártó számos díjat tudhat magáévá, melyek nem csak a szakemberek, de az elégedett szülők és gyermekek véleményét is tükrözik. A Beaba ikonikus termékei az igényes szülők elvárásait hivatottak kielégíteni.

Jellemzői

  • pihenőszék gyerekeknek
  • 0 hónapos kortól
  • speciális betéttel újszülötteknek
  • stabil hinta
  • magasságilag állítható
  • ötpontos biztonsági öv
  • modern botanikus kert mintával ellátott huzat
  • csúcsminőségű termék
Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánygyermek
Kor0 hónapos kortól
Származási helyDesigned in France
Méretek87*51*52 cm
Termék magassága87 cm
A csomagolás méretei64*57*16 cm
Állítható magasságIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg5,0 kg
Maximum terhelés9,0 kg
Színsárga
Meghatározott termékekNem
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...