Gyermek dönthető pihenőszék Beaba Up&Down Bouncer III Heather grey 4 magasság és 3 pozíció 0 hó kortól

Termék leírása

A Beaba Up&Down III dönthető gyermek pihenőszék nem csak nagyon kényelmes, de maximálisan biztonságos is, így már újszülötteknél is alkalmazható. A pihenőszék puha anyagja és magasított pereme biztosítja a baba komfortját. A szülők bizonyára értékelik majd a Beaba Up&Down III pihenőszék állítható magasságát. A pihenőszék huzatja kímélő programon mosógépben mosható. A szürke színben pompázó pihenőszék fejtámasszal is el van látva.

Kényelem

A Beaba pihenőszék 4 magasságba állítható – a biztonsági gombok megnyomásával a szék feljebb vagy lejjebb helyezhető. A baba ideális magasságból figyelheti szüleit, testvéreit és a körülötte történő eseményeket. A pihenőszék továbbá egy kézzel 3 pozícióba dönthető, így szükség esetén a baba kényelmesen szundikálhat benne. A baba biztonságáról az ötpontos biztonsági öv gondoskodik. A pihenőszék egyúttal hintaként is szolgálhat, amely szintén bebiztosítható a felborulása elkerülése érdekében. A stabil szerkezetű pihenőszék két praktikus fogantyúval van ellátva, amely lehetővé teszi a pihenőszék egyszerű áthelyezését.

A Beaba márkáról

A francia Beaba márka már 1989 óta innovatív konyhai segédeszközeivel és babagondozási termékeivel hódítja a piacot. A márka tervezői a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő termékek készítésére törekednek. A Beaba francia gyártó számos díjat tudhat magáévá, melyek nem csak a szakemberek, de az elégedett szülők és gyermekek véleményét is tükrözik.

Jellemzői

  • pihenőszék gyerekeknek
  • stabil hinta
  • magasságilag állítható
  • ötpontos biztonsági öv
  • modern huzat
  • csúcsminőségű termék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek87*51*52 cm
Termék magassága87 cm
A csomagolás méretei64*57*16 cm
Állítható magasságIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg5,0 kg
Maximum terhelés9,0 kg
Színszürke
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.