Ebédkészlet táskában Mealtime set Mon Grand Poupon Corolle 36-42 cm játékbabának 24 hó-tól

Termék leírása

Különleges ebédkészlet táskában Mealtime set Mon Grand Poupon játékbaba részére a francia Corolle vállalat műhelyéből nem hiányozhat egyetlen 36-42 cm nagyságú Corolle játékbaba készletéből. Egyedüli webáruházként nem csupán játékbabát kínálunk gyermeke örömére, hanem nagyszerű kiegészítőket is francia dizájnban babázáshoz, ebben az esetben kiváló ebédkészletet, mely 6 kiegészítőt rejt - előkét, nassolnivalót, poharat, tányért, kanalat és bájos táskát, melynek köszönhetően a kiegészítők mindig egy helyen lesznek. Az ebédkészlet első pillantásra megnyeri a kicsiket a cuki nyomatnak, szép színeknek és részletgazdag kidolgozásának köszönhetően. A nélkülözhetetlen kiegészítő a babázást magasabb szintre emeli, 

Részletekig kidolgozott Mealtime set ebédkészlet 6 kiegészítővel minőségi alapanyagból készült, kellemes érzést nyújt tapintásra és színesebbé is varázsolja a babázást, ami serkentően hat a fantázia és kommunikációs készség fejlődésére. A szerepjátékok fontossága a korai gyerekkorban vitathatatlan. Segítségükkel a kicsik elmerülnek a felnőttek világában, megismerhetik saját emocionális világukat és megtanulnak felelősséget vállalni saját tetteikért. A Corolle gyártó kiegészítőinek köszönhetően a gyerekek etethetik, fürdethetik, tisztába ölthetik vagy álomba ringathatják kedvenc játékbabájukat. Kiváló kiegészítőnek köszönhetően komplex gondoskodást nyújthat gyermeke kis kedvencéről.

A francia Corolle márka a legszebb játékbabák gyártója már 1979-től. A játékbabák a francia Loire Valley térségében található Langeais romantikus városában kelnek életre. Minden játékbaba egyedi és az elsőosztályú minőség, részletes kidolgozás és csodás francia dizájn megtestesítője. A márka a Parents’ Choice Awards díj valamint sok más díj birtokosa, amelyek az elégedett szülők és szakemberek véleményét tükrözik. A Corolle termékei megfelelnek a szigorú uniós szabványoknak. Teljesítse gyermeke álmait és lepje meg a világ legcsodálatosabb babájával.

Jellemzői

  • ebédkészlet Mealtime set
  • 6 kiegészítő
  • 36--42 cm játékbaba részére
  • 24 hó kortól
  • gyermekkorhoz igazított részletekkel
  • csodás francia dizájn
  • elsőosztályú minőség
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színrózsaszín
Ajánlott baba magasság36 - 42 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.