Ebédkészlet Bubble Cook Écoiffier Táskában 19 kiegészítővel 18 hó-tól

Termék leírása

Écoiffier gyermek ebédkészlet táskában Bubble Cook egy gyönyörű és modern gyermek ebédkészlet, mely felvillanyoz minden játékkonyhát. Gyermek ebédkészlet megfelelő minden olyan gyerkőc részére, akik saját ebédkészlet után vágyódnak. Ebédkészlet étkészlettel minőségi és ellenálló műanyagból készültek, melyek kellemesek a tapintásra és hosszú ideig fogják kislányát szórakoztatni. Gyermek készlet edényekkel összesen 19 gyönyörű kiegészítőt tartalmaz, melyre minden kislánynak szüksége van a játékkonyhájában. A kiegészítők modernak, szinte valósághűen lettek kivitelezve. 

Francia Écoiffier vállalat minőségi játékok gyártásával foglalkozik, melyek csemetéit biztosan megörvendeztetik. Gyermek ebédkészlet edényekkel és kiegészítőkkel megfelel az európai szabványoknak és minőségi tanúsítvánnyal is rendelkeznek. Méretei a gyermek ebédkészletnek kiegészítőkkel gyerekeknek 23*13*19 cm. Gyermek ebédkészlet edényekkel Bubble Cook szép rózsaszín-narancssárga-zöld-lila színkombinációban tündököl, melynek köszönhetően vidám és friss hatást kelt. Gyermek edények praktikus és szép rózsaszín táskban kaphatóak, melyet kislánya akár séták alkalmadtán vagy bevásárlásra is kihasználhat, vagy akár homokozó formákat is tárolhat bennük a homokozóban.

Gyermek szett edényekkel tartalmaz 2 lila tányért, 2 kis zöld tányért, 2 narancssárga és rózsaszín poharat teára vagy limonádéra, evőeszköz szettet rózsaszín színben, mely 2 villából, 2 késből, 2 kiskanálból áll. Ide tartozik még zöld fazék fedővel, serpenyő és tál zöld színben és narancssárga szűrő tésztafélékre. Köszönhetően a gyermek ebédkészletnek a kicsik elsajátítják a helyes terítés fortélyait és helyes evőeszköz használatát. Gyermek ebédkészlet edényekkel és kiegészítőkkel Bubble Cook főleg kislányoknak ajánlott 18 hónapos kortól.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek23*13*19 cm
A csomagolás méretei48*38*28 cm
Tömeg0,31 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.