Építőjáték Abrick – mentőhelikopter Écoiffier 18 hó-tól

Termék leírása

Gyerek építőjáték Abrick – mentőhelikopter minden kis életmentő számára készült! A szettbe tartozik egy nagyméretű és teljesen felszerelt helikopter elforgatható légcsavarral, mentőkosárral, csörlővel és horoggal, kamerával és nyitható pilótafülkével. Mind a 16 színes darabja a gyerek építőjátéknak minőségi műanyagból készült élek nélkül és kombinálható kockákkal más Abrick ÉCOIFFIER építőjátékokból. Elemei megfelelő nagyságúak, egyszerűen összeilleszthetők és ugyanakkor könnyen szét is szedhetők. Az építőjáték mérete 27*13,5*12,5 cm.

Ilyen típusú építőjátékok alkalmasak minden kisgyereknek 18 hónapos kortól, biztonságosak, könnyűek, a színük tartós és egészségre ártalmatlan. Megfelelők különösen a finom motorika és figyelmesség fejlesztésére, valamint a színek felismerésére. Egyidejűleg kreatív módon fejlesztik a fantáziát és elűzik az unalmat – a kicsit hosszú órákon át elszórakoztatják, akár egyedül, akár barátaival játszik. Szintén megfelelőek óvodákba.

francia ÉCOIFFIER cég egy hosszú múltra visszatekintő társaság, amely gyerekjátékok gyártásával foglalkozik az európai piac számára. Köztudott, hogy nagy hangsúlyt fektet a dizájnra, ökológiai gyártásra figyelembe véve a környezetvédelmi szempontokat és játékai minőségére. Termékek a gyerek építőjátékok kategóriában nem az egyedüliek, amit ez a sikeres cég előállít.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek27*13,5*12,5 cm
A csomagolás méretei60*40*25 cm
Tömeg0,31 kg
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kérdés a termékről

A *-al jelölt mezők kötelezőek