Edénykészlet Pro Cook Écoiffier táskában 51 kiegészítővel 18 hó-tól

Termék leírása

Gyermek ebédkészlet Pro Cook egy új és modern ebédkészlet minden gyerkőc részére, akik szívesen segédkeznek anyunak a konyhában és saját edény szettre vágynak főzéshez. Ebédkészlet gyerekeknek ideális minden játékkonyhába. Zöld-piros színkombinációban lett kivitelezve és praktikus és gyönyörű áttetsző táskában kapható, így gyerkőce bárhova magával viheti és akár más játékokat is tárolhat benne. Gyermek ebédkészlet Pro Cook nagyon minőségi és ellenálló műanyagból készült, mely soká kitart. 

Francia vállalat Écoiffier egy minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozó vállalat, melyek csemetéinek sok örömet fognak szerezni. Méretei a gyermek ebédkészletnek 31*10*35 cm. Ebédkészlet főleg kislányoknak ajánlott 18 hónapos kortól. Edénykészlet Pro Cook összesen 51 modern kiegészítőt tartalmaz, melyek kötelezőek minden játékkonyhába. Minden kiegészítő tökéletesen összeillik és gyönyörű konyhai szettet alkotnak. Ezzel a gyermek ebédkészlettel csemetéi megtanulják a helyes asztali terítést és konyhai edények helyes használatát. 

Kiegészítők közé tartozik 4 gyönyörű piros csésze tányérral, 4 zöld tányér modern szögletes formában, 4 piros pohár, gyermek evőeszköz szett ezüstös színben összesen 12 darab, 3 fazék fedővel különböző nagyságban fekete, barna és ezüst színben, nagy barna teáskanna és kis barna cukortartó. Ezeken a kiegészítőkön kívül a gyermek edénykészlet só és fűszertartóval is el van látva, kis piros sütőtállal és más konyhai segédeszközökkel, mint merőkanál, húsforgató és konyhai kés.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek31*10*35 cm
A csomagolás méretei60*40*30 cm
Tömeg0,63 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.