Egyensúlyozó tölcsér párnával Cosy BIG medence-hinta-csúszda-mászóka-homokozó 12 hó-tól

Termék leírása

A párnával kiegészített Cosy egyensúlyozó tölcsér egy pompás mozgásfejlesztő eszköz a neves német BIG gyártó műhelyéből, amely gyerekeknek 12 hónapos kortól ajánlott. A többfunkciós játék praktikus kis medenceként is használható és alkalmazása beltéren, kültéren egyaránt lehetséges. Az egyensúlyozó tölcsér a legminőségibb műanyagból készült, élei lekerekítettek, így a vele való játék teljesen biztonságos. Praktikus méreteinek köszönhetően kisebb kertben és udvaron is elfér. Az egyensúlyozó tölcsér homokozóként is megállja a helyét.

Az egyensúlyozó tölcsért a gyerekek ringatózásra, hintázásra, pörgetésre, felfordítva akár kényelmes ülésként, csúszdaként vagy mászókaként is használhatják. Az időtlen játék sokoldalúan fejleszti a gyerekek készségeit, tervezői figyelembe vették a gyerekek fizikai és szellemi igényeit ezért a tölcsér nem csak a móka, de a testmozgás eszköze is lehet. Segítségével a gyerkőc gyakorolja a helyes testtartást és egyensúlyérzéket, egyúttal erősíti a kéz és láb izomzatát. A BIG mozgásfejlesztő eszközzel fejlődik a gyerkőcök ügyessége és figyelme.

A tölcsér főbb előnyei:

  • többfunkciós játék 5in1 – kis medence, csúszda, mászóka, homokozó és hinta
  • elősegíti a gyermek fizikai és szellemi fejlődését
  • minőségi UV szűrő a ragyogó színek megőrzése érdekében
  • elsőosztályú ellenálló műanyag
  • puha textil párna (40°C mosható)
  • terhelhetőség 25 kg
  • 1-5 éves gyerekek számára
  • kültéren és beltéren is használható

Játék után mindenki megérdemli a pihenést. A BIG egyensúlyozó tölcsér tervezésénél a dizájnőrök erre is gondoltak. A legkisebbek egyenesen a játékban pihenhetnek, hiszen egy pöttyös mintás puha párna is része a tölcsérnek. A párna 40°C mosógépben mosható. A termék méretei 75*72*24 cm, magassága 24 cm, teljes hossza 75 cm. A tölcsér 3 kg nyom, terhelhetősége 25 kg. Az elsőosztályú műanyag ellenáll az időjárás viszontagságainak, felületét UV szűrő védi, amely évek múltán is garantálja színeinek élénkségét.

A német BIG márka csúcsminőségi játékai nemzetközi szinten is díjazottak. A márka logója, a bivaly, az erő, ellenállóság és robusztusság szimbóluma, és pontosan ezek a tulajdonságok jellemzik a márka termékeit. A BIG márka nagy hangsúlyt helyez termékei biztonságosságára, ezért gyártásuknál minőségi és egészségre ártalmatlan anyagokat használ. Összetéveszthetetlen dizájn, modern gyártási eljárások és játékok, melyek megfelelnek a gyerekek követelményeinek – ez a BIG márka.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor12 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek75*72*24 cm
Termék magassága24 cm
Teljes hosszúság75 cm
UV szűrőIgen
Tömeg3,0 kg
Maximum terhelés25 kg
Színszürke
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.