Egyensúlyozó tölcsér párnával Cosy Top Swing Smoby többrétűen fejleszti a motorikát és mozgást 12 hó-tól

Termék leírása

Párnával kiegészített Cosy Top Swing egyensúlyozó tölcsér a legújabb többfunkciós fejlesztő játék gyerekek részére 1 éves kortól. Az egyensúlyozó tölcsér a francia Smoby márka tervezői kezemunkája. Egyensúlyozó tölcsér csodszép türkíz színben pompázik. Az egyensúlyozó tölcsér kiváló mozgásfejlesztő eszköz, játék közben észrevétlenül, természetes módon fejlődik az egyensúlyérzék és koncentrációs készség, melyek később elősegítik a tanulás könnyedségét. A termék terápiás jelleggel is használható, kivitelezése biztonságérzetet kelt, a bölcső ringását, vagy a szülők megbízható ölelését adja vissza. Egyensúlyozó tölcsér több módon is kihasználható, gyerkőcök hintázhatnak benne, ringatózhatnak, pöröghetnek vele, kedvenc játékaikkal játszhatnak a tölcsérben, de akár fel is fordíthatják és a tölcsérből máris csúszda vagy ülőke kerekedik. Az egyensúlyozó tölcsér beltéren és kültéren - medenceként, homokozóként, mászókaként - egyaránt megállja a helyét. 

Főbb előnyei:

 • többfunkciós mozgásfejlesztő gyerekjáték 
 • egyensúlyfejlesztő, koordinációfejlesztő, helyes testtartás fejlesztő, állékonyságfejlesztő, izomerősítő eszköz
 • megfelelő beltéri és kültéri használatra
 • többrétűen kihasználható 5in1 - hinta, csúszda, mászóka, homokozó, medence 
 • fakulás ellen UV védelemmel kezelve 
 • minőségi műanyagból, könnyen tisztítható átlagos tisztítószerrel
 • tartozik hozzá puha textil párna - mosható 40°C-on
 • robosztus kialakítás, ellenáll az időjárás viszontagságaival szemben
 • teherbírása 25 kg
 • 1-5 éves korosztálynak

Francia dizájnban pompázó egyensúlyozó tölcsér megfelelően a gyerekek fizikai és szellemi igényihez lett kialakítva. Kisfiúk és kislányok egyaránt önmagukra találnak a tölcsérben, nem csupán a móka központja lesz, de a testmozgás gyakorlására is kiváló eszköz. Szülők is hamar felfedezik a tölcsér praktikusságát, többrétűségét és előnyeit csemetéik számára. Gyerekek nagyon hamar felveszik a helyes testtartást, kiérzik az egyensúly megfelelő megtartását a tölcsérben, átmozgatják és erősítik izomzatukat. A Smoby egyensúlyozó tölcsérrel szintén fejlődik a gyerekek ügyessége és precizitása, térlátása és a fizikai törvények egyszerűbb felismerése.

Az egyensúlyozó tölcsér nyújtotta egyéb játéklehetőségek:

 • Bújócska: minden gyerkőc imád bújócskázni, a legkisebbek a tölcsér alatt is kényelmesen elférnek. Elsősorban a tölcsért le kell fordítaniuk, igy megmozgatják kéz- és lábizmaikat, majd miközben vizságlagtják a tölcsért, hogy kis testük el-e fér alatta, fejlődik mozgáskultúrájuk és térérzékelésük. A tölcsér formája lehetővé teszi a biztonságos fény és légáramlást. A játék kiváló lehetőség legyőzni tudatalatt a bezártságtól vagy egyedülléttől való félelmet.
 • Célbadobás: szintén kiváló lehetőség a gyerkőc figyelmét hosszabb időre lekötni. Ez a fajta mókázás hamarabb a 2 évtől idősebb gyermeket fogja érdekelni. A labdákat vagy kedvenc plüss játékokat megpróbálja a gyerek becélozni a tölcsérbe, ezáltal máris fejlődik a szem-kéz koordinációja, a kézügyessége és a taktilis érzékelése. Gyerekek akár egymás közt is versenyezhetnek, akinek a legtöbb játékot sikerül a tölcsérbe bedobni, ő a győztes. 
 • Repülés: hagyja, hogy gyermeke átélje a repülés élményét. Elsősorban a tölcsért le kell fordítani, gyerkőce kényelmesen ráhasal a tölcsér felületére és széttérja karjait, mintha szárnyai lennének. Ez a fajta testtartás kiváló mód a hátgerinc állékonyságának fejlesztésére és hátizmok erősítésére. Melyik gyerkőc tudja magát beleélni leginkább a repülésbe?
 • Golyófürdő: töltse tele a tölcsért színes labdácskákkal. Gyerekek azonnal belefekszenek, mászkálnak, ficánkolnak majd a tölcsérben. Ahogy a sok-sok labda hozzáér a gyerek hátához, karjához, lábához..., észleli, érzékeli saját testét és annak határait. Fejlődik a testtudat és a térbeli tájékozódás képessége. Miközben a gyerek kézbe veszi, megtapogatja, dobja a labdákat fejlődik a taktilis érzékelési képessége, valamint  a finommotorika, és a szem-kéz összehangolt munkája. A sok-sok szines labdával való játék közben fejlődik a szín és formafelismerés is egyaránt.  

Az egyensúlyozó tölcsér viszont nem csupán szórakozást kínál, de pihenést is. Ehhez a nagyszerű többfunkciós játékhoz tartozik egy modern textil párna is, mely kényelmes pihenést, relaxálást nyújt a gyermeknek, ha megfárad a nagy mókázásban. Párna tisztítása egyszerű, mosógépben 40°C-on mosható. Méretei a tölcsérforgónak 75*72*24 cm, miközben magassága 24 cm és teljes átmérője 75 cm. Súlya 3 kg és teherbírása 25 kg. Egyensúlyozó tölcsér elsőosztályú műanyagból lett legyártva, ellenáll az időjárás viszontagságaival szemben. Felülete éveken keresztül is újként fog hatni köszönhetően az UV védelemnek

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik már évtizedek óta. Smoby játékok erős, stabil műanyagból készülnek, melyek egyben lágyak és finomak, bársonyosak a tapintásra. Minden egyes játék éle lágyan lekerekített, hogy a gyerekek biztonságosan tudjanak játszani, védve legyenek az esetleges sérülésektől. Smoby játékok színkivitelezése serkentően hat a fantáziára és elképzelőerőre. Smoby garancia az európai minőségre és francia dizájnra. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor12 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek75*72*24 cm
Termék magassága24 cm
A csomagolás méretei77*26*78 cm
Teljes hosszúság74 cm
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,0 kg
Maximum terhelés25 kg
Színtürkiz
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.