Egyensúlyozó tölcsér párnával Cosy Top Swing Smoby többfunkciós medence többrétűen fejleszti a motorikát és mozgást 12 hó-tól

Termék leírása

A párnával kiegészített CosyTop Swing egyensúlyozó tölcsér egy modern kis medence a neves francia Smoby gyártó műhelyéből, amely gyerekeknek 12 hónapos kortól ajánlott. A többfunkciós tölcsér alkalmazása beltéren, kültéren egyaránt lehetséges. Kellemes nyári időszakban a tölcsér egyszerűen vízzel feltölthető és máris pancsolhat benne csöppsége. Az egyensúlyozó tölcsér a legminőségibb műanyagból készült, élei lekerekítettek, így a vele való játék teljesen biztonságos. Praktikus méreteinek köszönhetően kisebb kertben és udvaron is elfér. Az egyensúlyozó tölcsér homokozóként is megállja a helyét.

Az egyensúlyozó tölcsért a gyerekek ringatózásra, hintázásra, pörgetésre, felfordítva akár kényelmes ülésként, csúszdaként vagy mászókaként is használhatják. Az időtlen játék sokoldalúan fejleszti a gyerekek készségeit, tervezői figyelembe vették a gyerekek fizikai és szellemi igényeit ezért a tölcsér nem csak a móka, de a testmozgás eszköze is lehet. Segítségével a gyerkőc gyakorolja a helyes testtartást és egyensúlyérzéket, egyúttal erősíti a kéz és láb izomzatát. A mozgásfejlesztő eszközzel fejlődik a gyerkőcök ügyessége és figyelme.

A tölcsér főbb előnyei:

  • többfunkciós játék 5in1 – kis medence, csúszda, mászóka, homokozó és hinta
  • elősegíti a gyermek fizikai és szellemi fejlődését
  • minőségi UV szűrő a ragyogó színek megőrzése érdekében
  • elsőosztályú ellenálló műanyag
  • puha textil párna (40°C mosható)
  • terhelhetőség 25 kg
  • 1-5 éves gyerekek számára
  • kültéren és beltéren is használható

Játék után mindenki megérdemli a pihenést. A legkisebbek egyenesen a játékban pihenhetnek, hiszen egy pöttyös mintás puha párna is része a tölcsérnek. A tölcsér kialakítása szülő ölelését is imitálja, így gyermeke biztonságban fogja magát érezni. Az elegáns párna 40°C mosógépben mosható. A termék méretei 75*72*24 cm, magassága 24 cm, teljes hossza 75 cm. A tölcsér 3 kg nyom, terhelhetősége 25 kg. Az elsőosztályú műanyag ellenáll az időjárás viszontagságainak, felületét UV szűrő védi, amely évek múltán is garantálja a türkíz szín élénkségét.

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik már évtizedek óta. Smoby játékok erős, stabil műanyagból készülnek, melyek egyben lágyak és finomak, bársonyosak a tapintásra. Minden egyes játék éle lágyan lekerekített, hogy a gyerekek biztonságosan tudjanak játszani, védve legyenek az esetleges sérülésektől. Smoby játékok színkivitelezése serkentően hat a fantáziára és elképzelőerőre. Smoby garancia az európai minőségre és francia dizájnra. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek75*72*24 cm
Termék magassága24 cm
A csomagolás méretei77*26*78 cm
Teljes hosszúság74 cm
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,0 kg
Maximum terhelés25 kg
Színtürkiz
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.