Egyensúlyozó tölcsér párnával Cosy Top Swing Smoby többfunkciós csúszda többrétűen fejleszti a motorikát és mozgást 12 hó-tól

Termék leírása

A párnával kiegészített Cosy Top Swing egyensúlyozó tölcsér egy pompás mozgásfejlesztő eszköz gyerekek részére 12 hónapos kortól. A többfunkciós játék a francia Smoby vállalat műhelyéből praktikus kis csúszdaként is használható, alkalmazása beltéren, kültéren egyaránt lehetséges. Egyensúlyozó tölcsért elegendő csupán felfordítani és máris menő csúszdává alakul. Az egyensúlyozó tölcsér a legminőségibb műanyagból készült, élei lekerekítettek, így a vele való játék teljesen biztonságos. Praktikus méreteinek köszönhetően kisebb kertben és udvaron is elfér. Az egyensúlyozó tölcsér viszont nem csupán csúszdaként használható, hanem más mozgásformákban is megállja a helyét. 

Az egyensúlyozó tölcsért a gyerekek ringatózásra, hintázásra, pörgetésre, felfordítva akár kényelmes ülésként, csúszdaként vagy mászókaként is használhatják. A kellemes nyári napokon gyermek medenceként vagy akár homokozóként is nagyon jól funkcionál. Az időtlen játék sokoldalúan fejleszti a gyerekek készségeit, tervezői figyelembe vették a gyerekek fizikai és szellemi igényeit ezért a tölcsér nem csak a móka, de a testmozgás eszköze is lehet. Segítségével a gyerkőc gyakorolja a helyes testtartást és egyensúlyérzéket, egyúttal erősíti a kéz és láb izomzatát. A Smoby mozgásfejlesztő eszközzel fejlődik a gyerkőcök ügyessége és figyelme.

A tölcsér főbb előnyei:

  • többfunkciós játék – csúszda, kis medence, mászóka, homokozó és hinta
  • elősegíti a gyermek fizikai és szellemi fejlődését
  • minőségi UV szűrő a ragyogó színek megőrzése érdekében
  • elsőosztályú ellenálló műanyag
  • puha textil párna (40°C mosható)
  • terhelhetőség 25 kg
  • 1-5 éves gyerekek számára
  • kültéren és beltéren is használható

Játék után mindenki megérdemli a pihenést. A Smoby egyensúlyozó tölcsér tervezésénél a dizájnőrök erre is gondoltak. A legkisebbek egyenesen a játékban pihenhetnek, hiszen egy pöttyös mintás puha párna is része a tölcsérnek. Tölcsér kialakítása szülő ölelését imitálja, így gyerkőce biztonságban fogja magát érezni a tölcsérben. A párna 40°C mosógépben mosható. A termék méretei 75*72*24 cm, magassága 24 cm, teljes hossza 75 cm. A tölcsér 3 kg nyom, terhelhetősége 25 kg. Az elsőosztályú műanyag ellenáll az időjárás viszontagságainak, felületét UV szűrő védi, amely évek múltán is garantálja türkíz szín élénkségét.

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik már évtizedek óta. Smoby játékok erős, stabil műanyagból készülnek, melyek egyben lágyak és finomak, bársonyosak a tapintásra. Minden egyes játék éle lágyan lekerekített, hogy a gyerekek biztonságosan tudjanak játszani, védve legyenek az esetleges sérülésektől. Smoby játékok színkivitelezése serkentően hat a fantáziára és elképzelőerőre. Smoby garancia az európai minőségre és francia dizájnra. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek75*72*24 cm
Termék magassága24 cm
A csomagolás méretei77*26*78 cm
Teljes hosszúság74 cm
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,0 kg
Maximum terhelés25 kg
Színtürkiz
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.