Éjjeli fény kiságyba csepp formában Cotoons Smoby legkisebbeknek rózsaszín

Termék leírása

Smoby éjjeli fény kiságyba Cotoons kellemes, lágy és nyugtató fényt nyújt kisbabáknak, mely a kicsiket a hosszú sötét éjszakákon megnyugtatja és biztonságot nyújt számukra. Ez a bébijáték kisbabáknak ajánlott 0 hónapos kortól. A világító lapos csepp formában van kialakítva, tehát nem foglal nagy helyet. Alsó része a lámpának legkisebbeknek egyenes, így az éjjeliszekrényen stabilan áll. Világítót kis gyerekeknek ovális gombbal kapcsolja be a felső részén, két módban lehet használni: megszakított villogó fény vagy folyamatos világító fény. Mindkét mód 20 perc után automatikusan kikapcsol, amikor már csöppsége édesen alszik. Alvás előtt csöppsége biztosan beleszeret 3 Cotoons mesés figurákba, melyek a lámpa közepén lévő képen találhatóak.

Sötétben lenni a kicsiknek gyakran stresszes hangulatot hoz létre és félelmetes is. Ha gondja van csemetéje altatásával, akkor lehetséges megoldás lehet ez a gyönyörű lámpa, mely praktikus kiegészítő a gyerekszobába. A bébi világítóval elszáll a sötétségtől való félelem és csöppsége nyugodt és édes álomba szenderedik. Mesés Cotoons figurák a kicsiket megnyugtatják és elszórakoztatják elalvás előtt. Gyermek világító csepp formájában 2x AAA elemre működik, melyek nem tartoznak a csomagolásba. Ez a kiegészítő kiságyba ajándékcsomagolásban kapható. Méretei gyermek lámpának 12*39*14 cm és rózsaszín színben tündököl, főleg kislányoknak ajánlott.

Smoby egy elismert francia vállalat, mely műanyag játékok gyártásával foglalkozik. Műanyag a Smoby játékokon erős, ellenálló és egyben bársonyos a tapintásra. Minden gyerekjáték éle lekerekített, hogy gyermekei biztonságosan játszhassanak és védve legyenek a sérülések ellen. Smoby játékok színei serkenti a kicsik fantáziáját és elképzelőerejét, felkelti a csöppségek figyelmét, ezért is tökéletes ajándék legkisebbek részére. Smoby játékok gyártása szigorúan ellenőrzött, játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. Smoby garancia a francia minőségre, eredeti dizájnra és egyedi termékre, mely kitűnik az európai piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek12*39*14 cm
A csomagolás méretei16*5*21 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,14 kg
NoteBattery: 2 x 1,5V, AAA, LR03
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.