Elektronikus bébiőr Zen + Video Baby Video Beaba panoráma kamerával és infra éjjellátóval

Termék leírása

A Zen + elektronikus bébiőr remek segédeszköz a kisgyermekes családok számára. A francia Beaba gyártó magasteljesítményű Zen + monitor kezelése nagyon intuitív és egyszerű. A panoráma kamera infra éjjellátóval van ellátva. A 4.3" színes kijelző minőségi nagy felbontású képet kínál. A készülék részét képezi továbbá a távadó, szenzorral ellátott hőmérő, riasztó, időzítő és lehetővé teszi a dupla zoomolást is. A Beaba Zen + elektronikus bébiőr ráadásul zenével ringatja álomba a csöppséget.

A Zen + bébiőr hatótávolsága 250 m kültéri környezetben és 30 m beltéren belül. Az elektronikus berendezés két részből áll – a panoráma kamera infra éjjellátóval a gyermek szobájában helyezkedik el, míg a nagy felbontású monitor a szülőnél van. A szülői egység lítium akumulátoros elemmel működik, amely 5V hálózati adapter segítségével tölthető. Egy töltésre folyamatos sugárzás esetén 4 órán át, megszakított üzemmódban pedig 8 órán át képes továbbítani a felvételt. A panoráma kamera 270° szögben oldalra és 90° szögben fel és le forgatható. Felvételkor mikroUSB bemenetes 5V hálózati adapterre van kötve.

A Beaba márkáról

A Franciaországból származó Beaba márka 1989-ben hódította meg a piacot, azóta forradalmi termékeivel igyekszik a kisbabás szülők életét valamivel egyszerűbbé tenni. Kínálatában háztartási eszközök széles választékát találja az ételpárolóktól a gyermek napszemüvegekig. A márka tervezői és gyártói elsősorban a minőségre törekednek, ennek köszönhetően a Beaba termékei megfelelnek a legszigorúbb minőségi követelményeknek, miközben használatunk nagyon egyszerű. A Beaba francia gyártó számos díjat tudhat magáénak, melyek nem csak a szakemberek, de az elégedett szülők és gyermekek véleményét is tükrözik.

Jellemzői

  • elektronikus bébiőr
  • panoramatikus kamera
  • infra éjjellátó
  • színes magas felbontású kijelző
  • nagy hatótávolság kültéren, beltéren egyaránt
  • egyszerű és intuitív kezelés
  • modern francia dizájn
  • csúcsminőség
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
MéretekScreen: 14*9*2 cm / Camera: 11*8*12 cm
A csomagolás méretei24*10*15 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,5 kg
Színfehér
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.