Elektronikus farm Eden Planet Smoby csúszdával és guruló állatkával 7 cm 18 hó-tól

Termék leírása

Smoby farm Sweet Planet egy fantasztikus játék hanggal kislányoknak 18 hónapos kortól. A játékházikó lehetőséget nyújt a kisgyerekeknek saját kalandos történetek kitalálására szeretett guruló állatkáik számára. A kis állatok játszhatnak a csúszdán, körhintán, választhatnak ételt az étkező sarokban, csodálhatják a gyümölccsel teli fát, amely megváltoztatható, felkapaszkodhatnak a hintára, vagy felrepülhetnek a kilövő rámpa segítségével. Áthaladva a házikó nyitható ajtaján egy dallam csendül fel. Ez a kislányos játék pompás szórakozás forrása, a kislányok garantáltan eljátszanak vele és vidáman szórakoznak majd hosszú ideig. Csodás narancssárga-zöld színárnyalatokba hangolva készült kiváló minőségű, bársonyos műanyagból és különféle vidám hangokat ad ki.

Hanggal és különböző funkciókkal ellátott játékok, melyek közé tartozik az emeletes játékházikó is, fantasztikusak a legkisebb gyerekek számára, mert széleskörűen hozzájárulnak az apróságok növekedéséhez és optimális fejlődéséhez. Fejlődik a logikus gondolkodás, emlékezet, finom és durva motorikus képességek, térbeli gondolkodás és hallás. Továbbá serkentik a fantázia és kreativitás fejlődését, mivel a kicsik akár reggeltől estig is különböző mesés, kalandos történeteket találgathatnak ki, ahol ez a műanyag játék lesz főszerepben. A Smoby gyermek házacskában ötvöződik a játék és szórakozás a legkisebbek szórakoztató oktatásával. A játékházikó segítségével megismerik a gyerekek a színeket és alakzatokat, mert a kisház ugyancsak bővelkedik színekben és egyértelműen magára vonja minden kisgyerek figyelmét.

A Smoby kiváló minőségű műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. A Smoby játékok műanyaga szilárd és strapabíró, de egyben finom és sima a gyerek kezecskéknek, érintésre bársonyos. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, hogy a gyerekeket vidám játék közben ne fenyegesse sérülés veszélye, biztonságban legyenek. A műanyag Smoby játékok színei serkentik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. Minden kisgyerek figyelmét lekötik, ezért a legmegfelelőbb ajándékok a legkisebbek számára. Szigorúan ellenőrzött a Smoby játékok gyártási folyamata, így minden játék megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. A Smoby garancia a francia minőségre, eredeti dizájnra és egyedi termékekre, amelyek kitűnnek az európai piacon. A csomagolásban egy guruló állatka található.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek38*30*27 cm
A csomagolás méretei34*13*34 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,41 kg
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.