Elektronikus házikó Eden Planet Smoby csúszdával és guruló állatkával 7 cm 18 hó-tól

Termék leírása

Smoby házikó Sweet Planet egy fantasztikus játék tele színekkel és vidám hangokkal. A legkisebb lányoknak ajánlott 18 hónapos kortól.játékházikó végtelen lehetőségeket nyújt a kisgyerekeknek saját kalandos történetek kitalálására szeretett guruló állatkáik számára. A kis állatok játszhatnak a csúszdán, választhatnak ételt az étkező sarokban, csodálhatják a gyümölccsel teli fát, amely megváltoztatható, felkapaszkodhatnak a hintára, vagy felrepülhetnek a kilövő rámpa segítségével. Áthaladva a házikó nyitható ajtaján egy dallam csendül fel és a kis állatka egy tóhoz jut, ahol megfürödhet. Ez a kislányos játék pompás szórakozás forrása, a kislányok garantáltan eljátszanak vele és vidáman szórakoznak majd hosszú ideig. Csodás zöld színbe hangolva készült kiváló minőségű, bársonyos műanyagból és különböző vidám hangokat ad ki.

Hanggal és különböző funkciókkal ellátott játékok, melyek közé tartozik az emeletes játékházikó is, fantasztikusak a legkisebb gyerekek számára, mert széleskörűen hozzájárulnak az apróságok növekedéséhez és optimális fejlődéséhez. Fejlődik a logikus gondolkodás, emlékezet, finom és durva motorikus képességek, térbeli gondolkodás és hallás. Továbbá serkentik a fantázia és kreativitás fejlődését, mivel a kicsik akár reggeltől estig is különböző mesés, kalandos történeteket találgathatnak ki, ahol ez a műanyag játék lesz főszerepben. A Smoby gyermek házacskában ötvöződik a játék és szórakozás a legkisebbek szórakoztató oktatásával. A játékházikó segítségével megismerik a gyerekek a színeket és alakzatokat, mert a kisház ugyancsak bővelkedik színekben és egyértelműen magára vonja minden kisgyerek figyelmét.

A Smoby kiváló minőségű műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. A Smoby játékok műanyaga szilárd és strapabíró, de egyben finom és sima a gyerek kezecskéknek, érintésre bársonyos. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, hogy a gyerekeket vidám játék közben ne fenyegesse sérülés veszélye, biztonságban legyenek. A műanyag Smoby játékok színei serkentik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. Minden kisgyerek figyelmét lekötik, ezért a legmegfelelőbb ajándékok a legkisebbek számára. Szigorúan ellenőrzött a Smoby játékok gyártási folyamata, így minden játék megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. A Smoby garancia a francia minőségre, eredeti dizájnra és egyedi termékekre, amelyek kitűnnek az európai piacon. A csomagolásban egy guruló állatka is található.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek38*30*27 cm
A csomagolás méretei34*13*34 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,35 kg
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.