Elektronikus mikrofon állványon Mása Smoby dallamokkal és hangjegyekkel rózsaszín

Termék leírása

Mikrofon gyerekeknek Mása állványon közkedvelt mese Mása és a medve stílusban kivitelezve egy ideális játék kis tehetséges énekesnője részére, aki elszeretné indítani sztár karrierjét. Mása mikrofon állványon gyerekeknek szép rózsaszín és fehér színben tündököl. A gyermek állványos mikrofon magassága 135 cm és nagyon könnyen állítható. A mikrofon szöge is dönthető. Gyermek mikrofon Mása együtt az elektronikus állvánnyal gyerekeknek nagyon szép mesés és modern kivitelezésű és minden tehetséges kislány részére tökéleztes 3 éves kortól, akik szeretnek énekelni és saját mikrofonra állvánnyal van szükségük. Gyerek zenei állvány 4*AA/LR6 elemre működik, melyek nem tartoznak a csomagba.

Gyerek elektronikus állvány mikrofonnal Mása minőségi műanyagból készült, mely egyben ellenálló és kellemes a tapintásra is. Gyerk mikrofon egy gomb segítségével be- és kikapcsolható. Kis énekesnője énekét hasznos és speciális effektekkel tudja különlegessé varázsolni 4 eredeti dallammal és 3 hangeffekttel. Kis énekesnő sikeres fellépését tapssal jutalmazza a nagyérdemű, mely az első gom megnyovásával aktiválódik. Az elektronikus állányos mikrofonon a hangerő is szabályozható.

Az állványon rózsaszín csillag makett tündököl, mely az egész állvány dizájnját egésszé varázsolja. Nagy előnye az állványnak a dalszövegtartó, melyet kis feltörekvő csillaga biztosan értékelni fog. Gyerek elemes zenei állvány mikrofonnal minden kislány részére ajánlott, akik szeretnek énekelni, folyamatosan szeretnének gyakorolni és készülődni a sztár karrierjükre. Zenei mikrofon Mása állványon minden kislányos gyerekszoba éke lesz. Francia Smoby vállalat hosszúéves hagyománnyal rendelkezik minőségi és egyedi gyerekjátékok gyártásában. Termék megfelel az európai minőségi és biztonsági szabványoknak.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek25*25*135 cm
Termék magassága135 cm
A csomagolás méretei27*9*43 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,24 kg
NoteBattery: 4 x AA/LR6
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.