Szerelőműhely elektronikus Bricolo Ultimate Workbench Black&Decker Smoby mechanikus fúrógéppel 95 kiegészítővel 103 cm

Termék leírása

Bricolo Ultimate Workbench elektronikus szerelőműhely a francia Smoby gyártótól gyerekeknek 3 éves kortól. A pompás játékhoz számos munkaeszköz tartozik, amelyek órákra lekötik a kis barkácsokat. A 95 kiegészítőből álló gazdag készlet kalapácsot, csavarhúzót, fogót, szerelő kulcsokat, fűrészt, csavarokat, mechanikus fúrógépet, satut és egyéb szerelő elemeket tartalmaz. A gyerekek játék közben egy narancssárga kisautót szerelhetnek össze vagy a fa alkatrészek fűrészelésével az asztali fűrészen valósághű hanggal. Nem hiányoznak az apró csavarok és eszközök tárolására szolgáló rakodóterek és dobozok.

A munkapad tartós és minőségi műanyagból készült, stabilitását 4 erős láb biztosítja. A szerepjátékok fontos szerepet játszanak a legkisebbek fejlődésében, általuk a gyerekek közelebb kerülnek a felnőttek világához, megismerik a szerelők munkáját, mindennapi életüket, miközben fejlődik finom motorikájuk, ügyességük, mozgáskészégeik. A különböző eszközök használata ösztönzi a logikai gondolkodást és összpontosítást. A gyerekek játék közben felfedeznek, kutatnak, javítanak, szétszednek, összeállítanak. Ezt mind a francia dizájnnal ellátott szerelőműhely köszönhetően.

A francia Smoby gyártó évtizedek óta első osztályú, eredeti kialakítású játékokat gyárt a gyerekek számára. A Smoby játékok anyaga erős, ellenálló, ugyanakkor tapintásra bársonyos. A játékok lekerekített élei garantálják a biztonságos szórakozást és védik a legkisebbeket a sérüléstől. A játékok ösztönzően hatnak a fantáziára, képzelőerőre, lekötik a legkisebbek figyelmét. A gyártó termékei a francia minőség és egyedi külcsín megtestesítői és megfelelnek a legszigorúbb biztonsági szabványoknak.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek79*34*103 cm
A csomagolás méretei60*16*76 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
NoteBatteries: 2 x LR44 included
Színnarancssárga
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.