Szimulátor elektronikus Világűr Space Driver Smoby tovább görgethető térkép hanggal és fénnyel

Termék leírása

Gyerkőce kész áll egy kalandos űrutazásra? Elektronikus Space Driver szimulátor a francia Smoby vállalat műhelyéből kiváló ajándék minden gyerkőc részére már 3 éves kortól, akik nagy érdeklődéssel vannak a világűr iránt. Csodálatos fekete-fehér űrhajó szimulátor ergonomikus ülése 3 helyzetbe állitható, mechanikus pedálak és a fék a szimulátor valósághű benyomását tetézik. A fénysebesség leküzdésekor a kis pilóták rendelkezésére áll egy elektronikus kormánykerék, amely mozgó animált űrtérképpel van felszerelve, és amelyen keresztül biztonságosan követhetik utazásukat az ismeretlen galaxisokon át.

A kormány nagyon érdekes hang és fényeffektekkel szórakoztatja majd kis pilótáját. Az űrhajót a megfelelő gomb elforditásával tudja csemetéje működésbe hozni, oldalra kanyarodásnál pedig a jobra/balra fényjelzés fogja segiteni. A kormánykerék sebességmérővel (2 sebesség) és számos gombbal rendelkezik a különböző szimulációkhoz valamint egy hangszóróval, amely 15 hangot bocsát ki. Űrhajó elsőosztályú műanyagból készült lekerekitett élekkel csodaszép bolygóközi űrhajó diájnban. Ebben a szimulátorban gyermeke igazi kis űrhajós kapitánynak fogja magát érezni, éveken keresztül nagy kedvenc lesz. Játszadozás közben fejlődnek a mozgási képességek, reflexek, elképzelőerő és fantázia. Méretei a szimulátornak 85*36*57 cm. 

Űrajó szimulátor 3x AA/LR6 1,5V elemre működik, melyek nem képezik a csomag részét. Smoby egy neves francia vállalat, mely csúcsminőségű, tartós és biztonságos alapanyagból készült gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Műanyag, melyből a játékok készülnek tartós, ellenálló és egyaránt selymes és bársonyos tapintásra. Minden gyerekjáték éle lekerekített, hogy gyerkőcei mindig biztonságosan játszhassanak. A gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. Gyermek kezébe csúcsszuper termék kerül francia minőségben és modern dizájnban. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek85*36*57 cm
Termék magassága57 cm
A csomagolás méretei50*20*50 cm
Teljes hosszúság85 cm
ElemesIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,7 kg
NoteBattery: 3 x AA/LR6 1.5V not included
Színbiela,čierna
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.