Szimulátor V8 Driver Smoby elektronikus hanggal és fénnyel

Termék leírása

Smoby elektronikus V8 Driver nagyszerű versenyautós futamot utánzó szimulátor, amely kisfiúknak 3 éves kortól ajánlott. A gyermek autó szimulátor egy fantasztikus játék minden kis autóversenyzőnek és azoknak, akik imádják az autókázást. Minőségi és erős szerkezettel rendelkezik ellenálló műanyagból, amely érintésre bársonyos. A kisfiúkat hosszú ideig elszórakoztatja a szimulátor, mivel rengeteg funkcióval rendelkezik. Fel van szerelve: mechanikus pedálokkal, elektronikus kormánnyal, háttér világosításos színes kijelzővel, gyorshajtás szimulációval, ütközéssel, meghibásodással, tolatással és nagyon sok más hang és fényeffektussal. Összesen a szimulátor több mint 10 különböző hanghatással rendelkezik. A műszerfalon kijelző található mozgatható térképpel. Továbbá sebességmérő, gombok a fények felkapcsolásához, dudához, gyorsuláshoz. Ezen felül a csomagolásban egy smartphone tartókonzol is található, amely egyszerűen a műszerfalra erősíthető./az applikáció kizárólag androidos rendszeren keresztül érhető el./

Száguldozás autóval a valóra vált álom minden kisfiú számára, aki szeretne gyorsan felnőni, hogy vezethessen, mint apukája, vagy a versenyzők versenyeken. A kisfiús szimulátor kiváló utánzata az autóvezetésnek, mert úgy érzik majd magukat, mint a profi autóversenyzők. Versenyzés a szimulátoron olyan lesz, mint az igazi versenyautó kabinjában. Három pozícióban állítható ergonomikusan kialakított ülése nagyon kényelmes. Igazodik a kisgyerek magasságához, hogy vezetés közben maximális kényelemben üljön. A szimulátor teljes egészében piros-fekete színbe hangolt. A gyermek szimulátor nagyon szórakoztató játék, a gyerekeket hosszú órákra leköti, ugyanakkor támogatja a kicsik optimális fejlődését. Játékkal a szimulátoron fejlődik a koncentráció, reflexek, mozgásképességek és motorika. Ha a gyerekek elképzelik, hogyan száguldoznak izgalmas versenyeken a világ különböző tájain, ezzel képzelőerejük is gazdaszik. A szimulátor 3 AA/LR6 elemmel működik, ezek nem részei a csomagolásnak.

A Smoby kiváló minőségű műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. A Smoby játékok műanyaga szilárd és strapabíró, de egyben finom és sima a gyerek kezecskéknek, érintésre bársonyos. A műanyag Smoby játékok színei, különböző mechanikus és elektronikus funkciói serkentik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. Biztosan minden kisgyerek figyelmét lekötik, ezért megfelelő ajándékok a legkisebb sofőrök és versenyzők számára. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, hogy a gyerekeket játék közben ne fenyegesse sérülés veszélye. Szigorúan ellenőrzött a játékok gyártási folyamata, így mindegyik megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. A Smoby garancia a francia minőségre, eredeti dizájnra és egyedi termékekre. A gépkocsivezető szimulátor méretei 85*36*50 cm és súlya majdnem csak 4 kg.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek85*36*50 cm
Termék magassága50 cm
A csomagolás méretei50*20*50 cm
Teljes hosszúság85 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,65 kg
NoteBattery: 3 x AA/LR6 1.5V not included
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.