Töltőállomás Verdák 3 Smoby elektronikus hanggal és fénnyel piros

Doprava zadarmo Doprava zdarma
Gyártó: Smoby Kategória: Játék szerelőasztalok Termék kódja: SM360149
24 050 Ft
14 460 Ft
A kívánságok listájába
Termék leírása

Gyerkőce Verdák 3 (Cars 3) mese rajongó, ezért is keres megfelelő játékot számára? Elektronikus játék töltőállomás Verdák 3 Smoby egy igazán egyedi játék minden kis autóversenyző számára 3 éves kortól, akik nagy gondossággal törődnek járműveikről. Benzín töltőállomás gyerekeknek attraktív piros-fekete színkombinációban pompázik Verdák mesemotívummal kiegészítve, melyet a gyerekek az egész világon ismernek és kedvelnek. Kisfiúkat a töltőállomás első pillantásra elnyeri és hosszú ideig lefoglalja őket.

Tankolni és fizetni

A nagyszerű üzemanyag töltő pisztoly a kis autóversenyzőket megtanítja, hogyan is kell óvatosan az autójukat megtankolni, hogy teli üzemanyag tartállyal tudjanak a kalandok felfedezésére indulni. Viszont nem szabad megfeledkeznie az üzemanyag töltő pisztolyt megfelelő visszahelyezéséről sem a tartó fogantyúba. Praktikus és áttekinthető kijelző a töltőállomáson a kis csöppség tudtára adja, hogy mennyit szükséges fizetnie a tankolásért. A gondtalan fizetésről az érintős bankkártya gondoskodik. 

Jármű állapotának ellenőrzése

A benzín töltőállomás a Smoby-tól nem csupán az üzemanyag feltöltését kínálja, de segítségére lesz kisfia kedvenc autói karbantartásában is. Játék töltőállomáson kisfia talál egy hordozható elektronikus vezérlőmodult, melyet egyszerű módon leakaszt és ellenőrizni tudja az autók állapotát. Vezérlőmodulról természetesen nem hiányozhatnak a fény és hangeffektek Bip, Bip, Bip sem, amelyek a kis autószerelőt informálják a járművek technikai állapotáról, hogy azok meg-e felenek a biztonsági előírásoknak. Manuálisan működtethető akkumulátor kapacitását érzékelő jelzők, a fények vagy az olajtartály ellenőrzése mind olyan hasznos információ kis autóversenyző számára, mellyel elsajátítja a jármű megbízható működésének alapjait. Az ellenőrző funkciónak köszönhetően kis autószerelő gyorsan rájön, hogy hol a hiba és máris munkába láthat megoldásában. A vezérlőmodulon helyet kapott egy kézi szonda is, amely kiértékeli az egyes paramétereket a járműben.

Tanul és fejlődik

Elektronikus töltőállomás nem csupán szórakozást nyújt, de fejleszti a kisfiúk finom motorikáját, koncentrációs képességét és részletekre való odafigyelését egyaránt. Gyerekek ráeszmélnek, hogy minden járműről megfelelően kell gondoskodni, hogy azok gond nélkül működjenek. Köszönhetően ennek a gyerekjátéknak szintén fejlődik a kisfiúk logikus gondolkodásmódja, elképzelőereje és fantáziája, melyet minden szülő értekelni fog. Elektronikus töltőállomás gyerekeknek praktikusan lett kialakítva, teljes méretei 44*11*51 cm, miközben a teljes magassága 51 cm. Minden egyes elem minőségi és tartós műanyagból készült, amelyet minden kis szerelő értékelni fog.

A francia Smoby vállalat, mely a legmegbízhatóbb gyerekjátékókat gyártó vállalatok közé tartozik, magasan minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik elegáns dizájnban kivitelezve, amelybe minden gyerkőc az egész világon első látásra beleszeret. A Smoby termékek a gyártás minden egyes fázisában szigorú ellenőrzésen mennek keresztül, ezért is megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. Tehát a szülők számára a Smoby márka garancia, hogy egy igazán minőségi és biztonságos játék tulajdonosai lesznek gyermekei.

Technikai paraméterek
Kisfiú/kislányfiú
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek44*11*51 cm
Termék magassága51 cm
A csomagolás méretei26*15*52 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
Kartonokba csomagolva I/NIgen
MegjegyzésBattery: 3 x AA LR6 1.5V
Színpiros

Elérhetőség

A *-al jelölt mezők kötelezőek
captcha
loader  Értékelések betöltése...