Elektronikus zongora 44 Cats Smoby 8 dallammal, hanggal és fénnyel és hangrögzítővel 5 éves kortól

Termék leírása

A 44 Cats elektronikus zongora a francia Smoby gyártó műhelyéből egy pompás zenélő játék gyerekeknek 5 éves kortól. A zongora hang- és fényeffektekkel varázsolja el a gyerekekek, akikre 8 vidám dallam vár. A kis zongoristák saját stílusban játszhatnak – lehet az New Wave, Swing, Waltz, Rock, Disco, Twist, Blues vagy Chords. A zongora hangrögzítő funkcióval van ellátva, így a gyerekek visszahallgathatják a művészi alkotásukat. A zongora kék színben készült és a 44 Cats (44 csacska macska) népszerű olasz mese motívumát viseli. A zongorát Gombóc, a narancssárga cicus ábrája díszíti.

A zongorán a gyerekek beállíthatják a zene ritmusát és hangerejét. Az zeneórákra leköti a gyerekeket és hozzájárul a zenei megnyilvánulás fejlesztéséhez. A zongorázás egyúttal fejleszti a kis művészek finom motorikáját és zenei hallását, türelemre tanítja őket és lehetővé teszi a saját tehetség felfedezéséhez. A zongora minőségi, tapintásra bársonyos műanyagból készült, méretei 47*23 cm. A zongora fogantyúval rendelkezik, így a gyermek egyszerűen a barátaihoz viheti.

A francia Smoby gyártó már hosszú éveken át minőségi és eredeti dizájnnal ellátott játékokkal látja el a piacot. A Smoby játékok anyaga erős és ellenálló, miközben finom, bársonyos tapintású. A Smoby termékeinek élei lekerekítettek, így a gyerekeket a szórakozás közben nem fenyegeti sérülés veszélye. A Smoby játékok színei ösztönzik a kicsik fantáziáját és első látásra lekötik figyelmüket. A játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak és az egyedi francia dizájn valamint európai minőség megtestesítői.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek47*23 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
ZenélőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.