Élet a Marson fa készlet Life On Mars Tender Leaf Toys város az űrhajósoknak 16 darabos készlet

Termék leírása

A kozmosz titokzatos világa lenyűgözi csöppségét? Szívesen ismerkedik új dolgokkal, fedezi fel az ismeretlent? Élet a Marson fa készlet kiváló ajándék minden kíváncsi gyerkőc részére már 3 éves kortól. A gazdag, 16-darabos készlet első pillantásra leveszi a kicsiket a lábaikról, saját kis űrvárost hozhatnak létre a Mars nevű bolygón. Csodálatos kommunikációs torony, űrhajósok részére szállás, ültetvényes növények termesztésére, űrjárművek, űrrakéták és természetesen UFO is szórakoztató csomag részét képezi. Ez a nagyszerű készlet a Tender Leaf Toys elsőrangú tervezői kezemunkája egyenesen Nagy-Britanniából. Elsőosztályú faanyagból készült, hosszú ideig fogja a kicsiket szórakoztatni, több generációt is kiszolgál. 

Csodaszép élénk színek és valódi brit dizájn a fajátékon serkentően hat a gyerekek fantáziájára és kreativitására, játék közben feléled természetes kiváncsiságuk a dolgok iránt. Gyermek érdeklődése feléled a világűr felé, szívesen éli bele magát a kis űrhajós szerepébe, testvéreivel és barátaival érdekesebbnél érdekesebb történetekkel szórakoztatják majd egymást az űrkalandokról. Megtanulnak improvizálni és logikusan gondolkodni, bebiztosítani az űrhajósok túlélését, felvenni a kapcsolatot az idegen civilizációval, miközben a környező közeg felderítése is az ő vállukat nyomja majd. 

Fából készült város űrhajósok részére elsőosztályú minőségi termék, mely fantasztikus és feledhetetlen légkört teremt a szórakozáshoz. Minden egyes elem gondosan kivitelezett a legapróbb részletekig, gyerkőcök mindennap új játékvariációkat találnak ki önmaguk és barátaik szórakoztatására. Művészi illusztrációk a kiegészítőkön a hagyományos brit stílust hordozzák magukba, fejlesztően hatnak a gyerekek esztétikai szépérzetére, felérősödik önbizalmuk és kreatív módon valósítják meg önmagukat. A gondosan megmunkált faanyag sima felülete és egészséget nem befolyásoló festékanyag teljesen biztonságos játékot nyújt a gyerekek számára, így semmi sem állja útjukat, hogy az ismeretlen és titokzatos űr kutatására induljanak. 

A Tender Leaf márkát viselő valamennyi játék az eredetiség és a brit hagyomány üzenetét rejti magában, miközben hozzájarul a gyermek testi és lelki fejlődéséhez és kreativitásának bővítéséhez. Az alapanyagokban, formákban és színekben is megnyilvánuló megszokott angol stílus ráadásul a gyerekek kíváncsiságát és fantáziáját is ösztönzi. A gyártó magas ökológiai és etikai normáinak köszönhetően a játékok ICTI tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely egyúttal garantálja a fenntartható és felelős erdőgazdálkodást. A fajátékok megfelelnek a szigorú biztonsági követelményeknek és uniós szabványoknak, a velük való játék ezért teljesen biztonságos.

Jellemzői

  • Város a Marson fából
  • 16 darabos készlet figurákkal és kiegészítőkkel
  • elegáns brit külcsín
  • többgenerációs gyerekjáték
  • többrétűen fejleszti a fiúkat és lányokat
  • környezetbarát termék, megfelel az EU-s követelményeknek
  • időtlen gyerekjáték a Tender Leaf cégtől
  • megfelelő 3 éves kortól
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyAngol gyártmány
Méretek45*44*19 cm
Termék magassága19 cm
A csomagolás méretei26*9*39 cm
Teljes hosszúság45 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Puzzle darabszám16
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.