Előkert két virágtartóval minden Smoby házikóhoz vagy külön álló kerítésként UV védelemmel

Termék leírása

A francia Smoby vállalat nem csupán a legminőségibb játszóházakkal szerez örömet a gyerekeknek világszerte, de praktius kiegészítőkkel és tartozékokkal is bővítette kínálatát a kicsik elégedett és önfeledt szórakozása érdekében kis kuckójukban. Előkert két virágtartóval a kis házikó egyik legérdekesebb elemévé válik, hisz azon gyerkőcök, akik szívesen öltik fel a kis kertész szerepét és segédkeznek a kerti munkálatokban szüleiknek, ezzel a kiváló tartozékkal sajtát kis kertecskére tesznek szert és csodaszép virágok nevelésébe kezdhetnek. Előkertet két részből álló praktikus térválasztó kerítés teszi ki, mely zöld színben pompázik, elhelyezése a házikó bejárata elé teljesen egyszerű. A kerítésen két darab piros színű virágtartó kapott helyet, melyekbe a gyerekek szebbnél-szebb virágokat ültethetnek és nevelhetnek. Az előkert megegyező színárnyalatban pompázik, mint a közkedvelt házikó, így csodaszép összképet mutat majd a kertben vagy az udvaron.

Kerítés virágtartókkal tartós, dupla falrendszerből lett megalkotva köszönhetően a legmodernabb Blow Molding gyártási eljárásnak, éppúgy, mint az összes Smoby házikó. A tartozékra jellemző a stabilitás, a tartósság az időjárási viszonyokkal szemben, felülete sima és bársonyos a tapintásra. Élei lágyan lekerekítettek, így gyermekeit játék közben biztonságban fogja tudni. Az előkert elemei az UV védelemnek köszönhetően huzamosabb idő után, illetve az időjárás viszontagságaival szemben is megtartják csodálatos, élénk színkivitelezésüket, a színek nem fakulnak ki. Előkert méretei 58*58*40 cm, összeillesztése gyors és egyszerű. Szükség esetén a kiskert bővíthető további tartozékokkal, kiegészítőkkel.

Előkert virágtartókkal a Smoby vállalat műhelyéből egyedi francia külcsínben és funkcionalitásban tetszeleg, mely fejlesztően hat a gyerekek képzelőerejének és fantáziájának serkentésére, illetve játék közben közelebb kerülnek a felnőttek világához, felelősségre tesznek szert. Ez a kiegészítő feléleszti fiúkban és lányokban egyaránt a természet iránti szeretetet, szívesen vágnak bele saját kis kertjük gondozásába, nagy örömmel fogják várni az elültetett növényzet növekedését. A szülők is méltányolni fogják ezt a nagyszerű lehetőséget, hogy gyermekük hasznosan tölti majd az időt kinn a friss levegőn. A virágtartókkal felszerelt előkerthez más praktikus kiegészítők is beszerezhetőek, mint például az ereszcsatorna esővízgyűjtő tartállyal, mely a gyerekeket megtanítja a takarékosságra és a növényzetük friss esővízzel való locsolására, melyet maguk gyűjtenek össze kis házikójukról.

Előkert a következő házikókhoz választható: 

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik már évtizedek óta. Smoby játékok erős, stabil műanyagból készülnek, melyek egyben lágyak és finomak, bársonyosak a tapintásra. Minden egyes játék éle lágyan lekerekített, hogy a gyerekek biztonságosan tudjanak játszani, védve legyenek az esetleges sérülésektől. Smoby játék a legjobb választás, ha gyermeke arcára mosolyt szeretne csalni. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek58*58*40 cm
Termék magassága40 cm
A csomagolás méretei49*12*60 cm
Teljes hosszúság58 cm
UV szűrőIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,9 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
gift SS2024ECO4333 Krhlička
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.