Emeletes garázs Vroom Planet Premier Smoby 2 kisautóval és autómosóval 18 hó-tól

Termék leírása

A Smoby emeletes garázs Vroom Planet Premier egy többfunkciós kisfiús játék, amely megfelel minden fiúknak 18 hónapos kortól. A kisautós játékgarázs 1 emelettel rendelkezik, ezt csúszda köti össze a földszinttel, de autólift is közlekedik az emeletre. Vannak itt nyitható sorompók, különböző közúti jelzőtáblák és matricák. Lent a kis huncutok autómosót és kilövő rámpát találhatnak, felül pedig helikopter parkolhat. Az egész kisfiús játék bővelkedik színekben és dizájnja nagyon valóságos. 2 kisautó is tartozik a csomagoláshoz. Nagyszerűen elszórakoznak a legkisebb fiúk is hosszú órákon át, mert ez egy eredeti időfeletti játék, amit sosem unnak meg. Az érintésre bársonyos, kiváló minőségű műanyagból készült játék méretei 56 x 29 x 32 cm. Az emeletes játék garázs további kisautókkal is kiegészíthető, melyek kínálatát megtalálja itt.

Kisautókkal játszani már évtizedek óta nagyon népszerű a kisfiúk körében. Ismerik ezt apáink, nagyapáink és dédapáink is. A kis srácok imádják a versenyzést, üldözést vagy mentőakciókat járműveikkel. Természetesen a gyors járműveknek szükségük van menedékhelyre, amely rossz idő esetén védelmet nyújt, erre a célra remekül megfelel a Smoby emeletes garázs. Kisautókkal és parkolóházzal játszani nem csak szórakoztató, de hasznos is a gyerekek fejlődése szempontjából. Nagyon fontos a gyerekeket rávezetni, hogy mesterségeket játszanak. Így bizonyos értelemben felelősségérzetük alakul ki saját tetteikért, fejlődik alkotóképességük, kreativitásuk és fantáziájuk. A kisautókkal való manipuláció közben fejlődik a gyermekek finom motorikája és mozgásképességei, valamint logikus és térbeli gondolkodása.

A Smoby kiváló minőségű műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. A Smoby játékok műanyaga szilárd és strapabíró, de egyben finom és sima a gyerek kezecskéknek, érintésre bársonyos. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, hogy a gyerekeket vidám játék közben ne fenyegesse sérülés veszélye. A műanyag Smoby játékok színei serkentik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. Minden kisgyerek figyelmét lekötik, ezért a legmegfelelőbb ajándékok a legkisebbek számára. Szigorúan ellenőrzött a Smoby játékok gyártási folyamata is, így minden játék megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. A Smoby garancia a francia minőségre, eredeti dizájnra és egyedi termékekre, amelyek kitűnnek az európai piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek56*29*32 cm
Termék magassága32 cm
A csomagolás méretei52*13*39 cm
Tömeg1,32 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.