Doprava nad 12000 ft zdarma
Gyártó: Smoby Kategória: Játékbaba kiságyak és bölcsők Termék kódja: SM220329
16 250 Ft
10 890 Ft
Mennyiség:
Készleten
A kívánságok listájába Ajánlott
Termék leírása

Baby Nurse emeletes kiságy 2 játékbabának egy minőségi és időfeletti gyerekjáték a francia Smoby gyártó műhelyéből minden kislány részére már 18 hónapos kortól, akik imádnak játékbabájukról gondoskodni. Az emeletes kiságyat 32-42 cm méretű játékbabáknak tervezték. Az emeletes kiságy világos és sӧtétrózsaszín színekben tündӧkӧl. Felületét színes csillagok, pillangók, szivecskék és a Baby Nurse felirat ékesíti. A játék tӧkéletes kiegészítője lesz csöppsége kedvenc játékbabájának. Gyártásánál szilárd, ellenálló műanyagot használtak, mely egyúttal kellemes, bársonyos tapintású.

A játék minden gyerkőc ӧrӧmére szolgál, aki egyszerre két játékbabával szeretne játszani, de ikerkislányok arcára is bizonyára mosolyt csal. Az emeletes kiságy szétválasztható, így a bӧlcsők külӧn is használhatók a játékbabák álomba ringatásához. A termék formája lekerekített, már enyhe mozdulat által is lengésbe indul lágyan ringatva a kedvenc játékbabát. Az egyszerűbb szállítás érdekében a bӧlcső oldalán markolatok találhatók. A játék méretei 46*27*63 cm. A játékbabák nem képezik a csomag tartalmát. A tisztításához csak enyhén nedves kendő használandó. Babázás nagyon jó hatással van a kognitív, motorikus képességek és felelősségtudat fejlesztésére. 

A kislányok szívesen ӧltik fel az édesanya szerepét és úgy játszanak a babával, akár egy élő kisgyermekkel. Babájukon elsajátíthatják az ӧltӧzkӧdés és vetkőztetés fortéjait, amit a későbbiek folyamán saját magukon is alkalmaznak. A babázás fontos a gyermekek kommunikációs és nyelvi készségei fejlesztésében is. A baba hordozása, etetése, altatása és a vele való játék segítségével a gyermekek belekóstólhatnak a felnőttek világába és megtanulják kifejezni a mások iránt érzett szeretetet. A babázás a kislányok kedvenc időtöltése közé tartozik és garantáltan elnyeri minden kis hercegnő tetszését, ezen felül remekül felkészíti a kicsit a kistestvér érkezésére.

francia Smoby gyártó mӧgӧtt sokéves tapasztalat áll a gyerekjátékok gyártása területén. Smoby márka piacvezető, játékai kellemes tapintású minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készülnek, mely megfelel a legszigorúbb európai minőségi és biztonsági kӧvetelményeknek. A csodálatos és egyedi játékkal kis hercegnője órakon át fog szórakozni. A Smoby termékek műanyaga erős és ellenálló, de egyúttal kellemes, bársonyos tapintású. Smoby játékok ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját, minden kisgyermek figyelmét lekötik, ezért tökéletes ajándéknak minősülnek a legkisebbek számára is

Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánylány
Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek46*27*63 cm
Termék magassága63 cm
A csomagolás méretei48*10*55 cm
Teljes hosszúság46 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg1,9 kg
Színrózsaszín
Babának alkalmas32 - 42 cm

Elérhetőség

A *-al jelölt mezők kötelezőek
captcha
loader  Értékelések betöltése...