Emeletes tűzoltóállomás Vroom Planet Smoby kisautóval 18 hó-tól

Termék leírása

Csodaszép játékot kínál a Smoby tűzoltóállomás Vroom Planet formájában kisfiúknak 18 hónapos kortól.játék tűzoltóállomás 1 emelettel és sok-sok funkcióval rendelkezik, aminek köszönhetően az Ön csöppségének is tetszeni fog. Található itt önállóan mozgó bűvös lift, helikopter leszálló pálya és sorompóval ellátott torony. Kis tűzoltóautó is tartozik az állomáshoz, amely utazhat a felvonóban, vagy járhat-kelhet a játék tűzoltóállomás többi részében. Az egész kisfiús játék tipikus tűzoltós színbe hangolt – piros, sárga kiegészítőkkel. A 48 x 28 x 28 cm méretű épület matricákkal díszített, hangsúlyozva valóságos kinézetét.

Kisautókkal játszani már évtizedek óta nagyon népszerű a kisfiúk körében. Ismerik ezt apáink, nagyapáink és dédapáink is. A kis srácok imádják a versenyzést, üldözést vagy mentőakciókat járműveikkel. Még ennél is szívesebben játszanak tűzoltókat, akik száguldanak eloltani a nagy tüzet. Ilyen játékhoz nagyszerűen megfelel a tűzoltóállomás kis Smoby tűzoltóautóval. Játszani tűzoltóautóval nem csak szórakoztató, de hasznos is a gyerekek fejlődése szempontjából. Nagyon fontos az apró gyerekeket rávezetni, hogy mesterségeket játszanak. Így bizonyos értelemben felelősségérzetük alakul ki saját tetteikért, fejlődik alkotóképességük, kreativitásuk és fantáziájuk. A kisautókkal való manipuláció közben fejlődik a gyermekek finom motorikája és mozgásképességei, valamint logikus és térbeli gondolkodása.

A Smoby kiváló minőségű műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. A Smoby játékok műanyaga szilárd és strapabíró, de egyben finom és sima a gyerek kezecskéknek, érintésre bársonyos. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, hogy a gyerekeket vidám játék közben ne fenyegesse sérülés veszélye. A műanyag Smoby játékok színei serkentik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. Minden kisgyerek figyelmét lekötik, ezért a legmegfelelőbb ajándékok a legkisebbek számára. Szigorúan ellenőrzött a Smoby játékok gyártási folyamata, így minden játék megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. A Smoby garancia a francia minőségre, eredeti dizájnra és egyedi termékekre, amelyek kitűnnek az európai piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek48*28*28 cm
A csomagolás méretei38*14*35 cm
Tömeg1,14 kg
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.