Az én első kéz vagy láblenyomatom Kaloo ajándékcsomagolásban

Termék leírása

Kaloo Az én első kéz vagy láblenyomatom egy gyönyörű szett maradandó emlék készítésére csöppsége picur tenyeréről és talpacskájáról. Kéz és láblenyomat kerek formában egy kedves emlék lesz hosszú évekre. A kéz vagy láblenyomat készletbe képlékeny anyag, kis fa henger, szívószál, szalag felfüggesztéshez és ajándékdoboz gyengéd szürke színben található. A kész domborlenyomat átmérője 14 cm, fel is lehet akasztani, így díszévé vállhat otthonának, vagy akár fém díszdobozba is tárolhatja. Köszönhetően ennek a kreatív készletnek otthon könnyedén elvégezheti a folyamatot és felejthetetlen emlékké varázsolhatja csemetéje apró kezecskéjét vagy lábacskáját.

Kisbabája emlék kéz vagy láblenyomata ajándékcsomagolásban tökéletes ajándék lehet nagyszülőknek vagy rokonoknak is akár. Ezzel a nagyszerű szettel bármikor felidézheti gyermeke életének első pillanatait. Őrizze meg gyönyörű emlékét kis csöppségének kéz vagy láblenyomatával. A kéz és láblenyomat készlet tesztelve volt, így teljesen biztonságos gyerkőce részére.

A Kaloo egy francia gyártó cég, amely tӧbb mint 16 éve egyedi tervezésű, minőségi és egyben egészségre ártalamatlan anyagokból készült puha plüss játékok és kiegészítők gyártásával foglalkozik alváshoz, fürdetéshez egyedi dizájnnal. A gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött, minden egyes játéknak meg kell felelnie a szigorú uniós követelményeknek, ezáltal biztosított a termékek minősége és maximális biztonsága, melyeknek nincs konkurenciája a piacon. A Kaloo játékok magukban hordozzák a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség jegyeit.

Jellemzői

  • kisbaba kéz és láblenyomat készítő készlet
  • biztonságos a legkisebbek részére
  • átmérője 14 cm
  • ajándékcsomagolásban
  • megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak
  • egyedi francia dizájn
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek14*1,5 cm
A csomagolás méretei18,5*5 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színfehér
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.